A UPS Worldwide EXPRESS Freight gyorsabb nemzetközi fuvarozást biztosít

A UPS új expressz légi szállítmányozási szolgáltatást jelentett be. Az ügyfelek a UPS globális légi hálózatán keresztül indíthatnak útra 37 országból – köztük Magyarországról is – 41 különböző célterületre 70 kilogrammnál nehezebb raklapokat. 

Az új szolgáltatás a UPS Worldwide Express csomagportfólió bővítését jelenti és zavartalan átmenetet kínál az expressz csomagok és expressz fuvarozási szállítmányok között az ügyfelek számára. Ez a nap-specifikus, háztól házig szolgáltatás, pénz visszafizetési garanciával is együtt jár.

A következő munkanapi kiszállítás Európából, a Csendes Óceáni régióból, Dél és Közép Amerikából az Egyesült Államok irányába vehető igénybe. A UPS Worldwide Express FreightSM, emellett két munkanapon belüli európai kézbesítést tesz lehetővé a Csendes Óceáni régióból, az Egyesült Államokból és Dél, valamint Közép Amerikából egyaránt.

Az új lehetőség, a UPS Worldwide Express csomagszállítmányozási  szolgáltatásban többek között az automatizált csomagkészítést, a küldemények online nyomon követését és a proaktív értesítési technológiát kínálja. Emellett, mind az expressz fuvarozási mind a csomagalapú szolgáltatás összevonható akár egyetlen számlára.

“A globális kereskedelem alapvető fontosságú ügyfeleink számára, épp ezért a UPS Worldwide Express Freight abban segít a vállalkozásoknak, hogy  gyorsabban elérhessék piacaikat, így több üzletet köthessenek és növelhessék versenyképességüket,” mondta Ed Buckley, a UPS marketingigazgatója. “Ügyfeleink számára fontos a UPS expressz csomagszolgáltatások által nyújtott gyorsaság, megbízhatóság és láthatóság. Épp ezért, partnereink – főleg a gyáripari, gépkocsiipari, high-tech, kereskedelmi és egészségügyi szegmensekből – hasonló jellemzőket várnak el tőlünk a sürgős fuvarozási szállítmányaik kapcsán is.”

forrás: LogPortál

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes