A TNT Express Magyarországon is bevezeti az elektronikus számlázást

Az új szolgáltatással jelentősen egyszerűsödik az ügyintézés.

A TNT Express, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata, szeptember 5-től bevezeti elektronikus számlázási szolgáltatását Magyarországon. Az új, internet-alapú szolgáltatás ingyenesen elérhető a TNT ügyfelei számára, és jelentős adminisztratív terhektől szabadítja meg ügyfeleit és dolgozóit egyaránt. A vállalat további célja az elektronikus számlázás bevezetésével, hogy a környezetvédelem szempontjait szem előtt tartva, minél kevesebb papírt kelljen feleslegesen felhasználni.

Az ügyfelek számára az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen ellenőrizhető, egyeztethető és feldolgozható legyen a számla. A bizonylat gombnyomásra beimportálható a pénzügyi rendszerbe, így megkönnyítve a számviteli folyamatokat. Ezzel az archiválás is leegyszerűsödik, a számlák utólagos előkeresése jelentős időmegtakarítással elvégezhető.

A vállalat az elektronikus számlázás segítségével gyorsabban tudja eljuttatni számláit az ügyfelekhez, csökkennek a nyomtatási és postázási költségek, valamint az utólagos számlareklamációk átfutási ideje is lerövidülhet. Az elektronikus számla nem sérül meg, nem vész el.

Az elektronikus számlázás igénybevételéhez a www.tnt.hu honlapon kell regisztrálni. A regisztráció után a szolgáltatás az ügyfélhez tartozó egyedi azonosítóval érhető el a TNT honlapjáról. Az így elkészült számla elektronikus aláírást és időbélyegzőt is tartalmaz, elérhetőségéről az ügyfél e-mailben értesítést kap az általa megadott e-mail címre.

A TNT-ről

A TNT Express Hungary Kft. a magyarországi expressz szállítási piac vezető vállalata. Az expressz szállítási piacon tevékenykedő TNT-csoporthoz tartozó cég Magyarországon a legnagyobb piaci részesedést mondhatja magáénak az időérzékeny küldemények továbbításának területén. A TNT Express, amely 83 ezer embert foglalkoztat világszerte, 2010-ben 7,05 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el. A TNT Express a világ egyik legnagyobb üzleti expressz szállítója, 50 repülőgépből és 30.239 közúti járműből álló flottája hetente mintegy 4,7 millió küldeményt továbbít.

forrás: logportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes