A Rail Cargo Austria (RCA) a hónap vállalata

Az UIC (International Union of Railways -Nemzetközi Vasúti Unió) a hónap tagvállalatának választotta a MÁV Cargo Zrt. anyavállalatát, a Rail Cargo Austriat. A szervezet online kiadványa, a railfreightportal.com ebből az alkalomból interjút készített Friedrich Macherrel és Ferdinand Schmidt-tel, az RCA vezérigazgatóival. Az interjú teljes terjedelmében a http://www.railfreightportal.com/spip.php?article88 linken érhető el.

Az említett média elöljáróban megállapítja, hogy az RCA ideális mottója: „Együtt vagyunk erősek". A magyar MÁV Cargo átvételével ugyanis létrehozta Európa egyik legnagyobb vasúti árufuvarozó vállalatát, egy olyan cégkombinációt, amely lehetővé teszi, hogy a vállalat teljes gőzzel fejlődhessen a balkáni államok, a Fekete-tenger és Ukrajna irányába.

Ferdinand Schmidt az interjúban kifejtette: "Magyarország legnagyobb, 83%-os piaci részesedésű vasúti fuvarozójával való egyesülésünkkel határozottan konszolidáltuk délkelet-európai pozíciónkat.

Stratégiai szempontból ez kiváló hosszú távú perspektívát kínál. A MÁV Cargo révén javítottuk pozíciónkat a Duna közlekedési korridoron, ugyanakkor tökéletes összeköttetést teremtettünk Ausztria és a balkáni államok, a Fekete-tenger és Ukrajna között".

A cikk részletei –>

- mavcargo.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes