A ProLogis Park Sochaczew 96 százaléka kiadva

A ProLogis 11 800 négyzetméteres területről kötött negyedik negyedévi bérleti megállapodást egy vezető csomagolt fogyasztási cikk vállalattal Lengyelországban. Az ügyfél a lengyelországi ProLogis Park Sochaczew hármas számú épületében fogja elfoglalni a jelzett területet.

„Örömmel jelentjük be ezt a tranzakciót, amellyel a ProLogis Park Sochaczew elérte a 96 százalékos kihasználtságot” – mondta Wojciech Kosiór, a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „A disztribúciós park első osztályú területen helyezkedik el és rendkívül népszerű a disztribúciós hálózatukat modernizáló lengyelországi ügyfeleink körében.”

A tranzakció a Jones Lang LaSalle ingatlanügynökség közreműködésével jött létre.
A ProLogis Park Sochaczew egy modern disztribúciós park, amely hat épületében összesen 101 200 négyzetméter raktár- és irodaterületet kínál. A park Sochaczew keleti részén, közvetlenül az E30-as Varsó-Berlin útvonal mellett, Varsó központjától 50 kilométerre található. A terület összeköttetésben áll továbbá az 50-es úttal, amely Németországtól Litvániáig tart, valamint saját vasúti kapcsolattal rendelkezik, amely a nemzetközi Berlin-Moszkva vasútvonalhoz kapcsolódik.

25 disztribúciós park 105 épületében 2,1 millió négyzetméteres portfóliójával a ProLogis a vezető szolgáltató a raktárlétesítmények piacán Lengyelországban. További ügyfeleik az országban: Coca-Cola, DHL, Johnson & Johnson, Kuehne + Nagel, LG Electronics, L’Oreal, NYK Logistics.

A ProLogis a vezető szolgáltató a disztribúciós létesítmények piacán, több mint 44 millió négyzetméter ipari területtel Észak-Amerika, Európa és Ázsia piacain. A vállalat több mint 4 400 ügyfelének adja bérbe ipari létesítményeit, köztük gyártó, kereskedelmi és szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak, és egyéb, nagy disztribúciós igényű vállalkozásoknak.

forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes