A ProLogis Park Pilsen-Stenovice 94%-ban kiadva

A ProLogis Park Pilsen-Stenovice 18 000 négyzetméteres raktárterületét a Sony DADC bérelte ki, amely a szórakoztató és információs ipar részére nyújt teljes körű technológiai szolgáltatásokat és megoldásokat …

Egri Ipari Park

… – beleértve a csomagolt médiát, valamint digitális ellátási lánc megoldásokat is.

A Sony DADC a modern disztribúciós park egyes számú épületében foglalja el a területet, amely Pilsen mellett, a Prágát és Nyugat-Németországot összekötő egyetlen autópálya, az M5-ös mellett helyezkedik el. A tranzakciónak köszönhetően a ProLogis Park Pilsen-Stenovice elérte a majdnem teljes kiadottságot.

A Sony DADC emellett 20 400 négyzetméter raktárterületet bérel egy párizsi ProLogis parkban.

A legjobb minőségű szolgáltatásokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket, piacvezető teljesítési idővel, ezért a legkorszerűbb létesítményekre tartunk igényt a legideálisabb helyszíneken” – mondta Werner Gangl, a Sony DADC csehországi vezérigazgatója. „A ProLogis Park Pilsen-Stenovice nem csupán egy ideális csomópont az akár 250 új alkalmazott munkáját igénylő speciális csomagolási és visszatérítés-menedzsment szolgáltatásainkhoz, de tökéletesen be is fogadja a Sony DADC hosszú távú befektetési stratégiáját, amelynek köszönhetően létre tudtuk hozni a világ legnagyobb szórakoztatóipari ellátási lánc hálózatát.

Az új bérbeadási megállapodás egy ilyen prominens ügyféllel tovább hangsúlyozza Pilsen vonzó üzleti klímáját” – mondta Mario Sander, a ProLogis csehországi és szlovákiai képviselője. „A város közelsége a német határhoz ideális nagy, nyugat-európai multinacionális vállalatoknak, amelyek keleti irányba kívánnak terjeszkedni. Nagy örömmel üdvözöljük a Sony DADC-t a ProLogis Park Pilsen-Stenovice-ben, és reméljük, hogy más CEE országokban is támogathatjuk üzleti tevékenységüket.

A bérleti megállapodásban a Dr. Max Huber & Partners leányvállalata, a Modesta ingatlanügynökség képviselte a ProLogis-t.

A ProLogis Park Pilsen-Stenovice egy modern disztribúciós park, amelynek három épülete több mint 59 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában. Teljes kiépüléskor a park öt épületben, összesen 120 500 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal majd magában. A park stratégiai helyszínen található, körülbelül 1,5 kilométerre északkeletre Štěnovice-től, két kilométerre délre Pilsen városától, 80 kilométerre délnyugatra Prágától, és 70 kilométerre a német határtól.

A ProLogis Park Pilsen-Stenovice további ügyfelei a EUROGATE Warehousing & Distribution Csehország, a Kika, a Nabytek és a Mitsui – Soko (Europe) B.V.

Forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes