A ProLogis Park Janki 95 százaléka kiadva

A No Limit és a Euro-net esetében is a vállalatok dinamikus növekedése eredményezte a már bevált működési helyszínek kibővítését.

A jelenlegi, 15 800 négyzetméteres területről szóló bérleti megállapodások részletei:
•    Az átfogó logisztikai szolgáltatásokat kínáló, fejlődő logisztikai szállító vállalat, a No Limit, további 6 900 négyzetméter raktárterületet bérelt ki a kettes számú épületben. Az ügyfél jelenleg egy 9 300 négyzetméteres területet foglal el ugyanabban az épületben. A tranzakció az Axis Real Estate ügynökség közreműködésével jött létre.
•    Az elektronikai és háztartási gépek lengyelországi piacán vezető Euro-net további raktárterületet bérelt ki a kettes számú épületben. Mostanáig a vállalat egy szomszédos épület területének többségét bérelte, ugyanebben a parkban.

„Ahogy Winston Churchill mondta: ’Minél messzebbre tudsz visszatekinteni, annál távolabbra láthatsz előre’.” – idézett Kris Pauwels, a ProLogis lengyelországi fejlesztési és ügyfélkapcsolati alelnöke. „Így történt a két ügyfelünkkel is, akik néhány éve kibérelték a raktárterületet a ProLogis-tól. Most az üzleti növekedéstől felbátorodva ugyanaz a két ügyfél úgy döntött, hogy terjeszkedik a logisztikai parkon belül. Biztos vagyok benne, hogy a ProLogis Park Janki stratégiai elhelyezkedése is hozzájárult a sikereikhez.”

A ProLogis Park Janki egy modern disztribúciós komplexum, amely két raktárlétesítményben összesen 72 500 négyzetméter területet foglal magában. A park Janki városában, a Katowice-i autópálya mellett helyezkedik el, körülbelül 15 kilométerre délnyugatra Varsó belvárosától.

A ProLogis Park Janki további ügyfelei a Berfin és a Logwin.
A ProLogis portfoliója a varsói térségben kilenc disztribúciós park 39 épületében több, mint 760 000 négyzetméter modern raktárterületet foglal magában.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes