A hétvégén lezárják a Margit hídi hídfőknél a budai és a pesti alsó rakpartokat

MargitHid[1]

A hétvégén lezárják a Margit hídi hídfőknél a budai és a pesti alsó rakpartokat, szombat hajnalban pedig korlátozások várhatók a Margit hídon is – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ.

A Margit híd felújításához kapcsolódó állványbontási munkálatok miatt a pesti és a budai alsó rakpartokat lezárják a hétvégén, szombat reggeltől vasárnap délutánig. A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lehető legrövidebb ideig legyenek zárva az érintett útszakaszok, azonban a munkák elvégzése forgalomkorlátozás nélkül nem biztosítható.

A Margit híd felújításához kapcsolódó állványbontási munkálatok miatt, balesetvédelmi okokból lezárásra kerül a budai és a pesti alsó rakpart a hétvégén, a Margit híd hídfői alatti szakaszon. A zárás 2011. szeptember 24-én, szombat reggel 7 órától szeptember 25-én, vasárnap 17 óráig tart majd. Ebben az időszakban csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki az alsó rakpart lezárt szakasza a hídfők alatt.A Margit híd felújításának jelenlegi fázisában szükséges elvégezni a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket is. A mérések végrehajtására 2011. szeptember 24-én, szombaton hajnali 1 és 5 óra között kerül sor. A közúti közlekedést jelzőőrök segítségével a mérések idejére megállítják majd a szakemberek néhány percre, viszont a gyalogos és kerékpáros közlekedés zavartanul folyhat. A BKK döntése nyomán május óta éjszaka is közlekedő  6-os villamos forgalmában is előfordulhat 1-2 perces akadályoztatás a mérések idején.

A munkák okozta kellemetlenségekért a közlekedők szíves türelmét és megértését kérik!

Forrás: integratorforum.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes