A G’Roby elszállítja a szelektíven gyűjtött hulladékot

Az Online Shop költségén kerül a szemét a gyűjtőhelyre.

2010 júniusában a G’Roby újabb jelentős lépést tett a környezet megóvása érdekében azzal, hogy a magyar internetes kereskedelmi piacon elsőként bevezette a szelektív hulladékelszállítás szolgáltatást.

Az új szolgáltatás keretében a cég vállalja, hogy a vásárlók által saját háztartásukban szelektíven összegyűjtött papír, üveg(palack), fém(doboz), műanyag(palack) valamint alkáli elem hulladékot az egyes kiszállítások alkalmával átveszi, és saját költségén a megfelelő helyre szállítja. A kezdeményezés néhány hét alatt nagy népszerűségre tett szert: a G’Roby futárjai máris több mint négy köbméter műanyag palackot, 2 mázsa papírt és különböző mennyiségű egyéb szelektív hulladékot adtak át az újrahasznosítással foglalkozó FoReGo Magyarország Kft.-nek.

A G’Roby  1999-ben kezdte meg a házhozszállítást, eleinte telefonos, majd 2000 tavaszán, az internetes áruház megnyitásától, online megrendelések alapján. A G’Roby hálózat egyik üzletéből induló szolgáltatás mára önálló üzletággá nőtte ki magát: jelenleg külön telephelyről, az online áruház részére létesített 2000 m²-es raktárközpontból, közel 60 alkalmazottal és 20 saját szállítóautóval szolgálják ki a Budapestről és vonzáskörzetéből érkező napi 220-240 megrendelést.

Forrás: elelmiszer.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes