A Dachser megszerezte a Transunion-t

2013 év elejétől a Dachser megszerezte a spanyol érdekeltségű Transunion S.A. társaság többségi részesedését. A cég légi és tengeri szállítmányozással foglalkozik és jelenleg 235 embert foglalkoztat. 9 spanyolországi telephelyén túl Törökországban, Argentínában, Peruban és Mexikóban van jelen.

„A Transunion segítségével pontos szolgáltatást tudunk nyújtani a Latin-Amerikába tartó küldemények szállításához és biztosítani tudjuk a Dachser megbízhatóságot és minőséget Spanyolországban és Törökországba is.” – mondta Thomas Reuter a Dachser Air & Sea Logistics üzletág vezetője. Az 1978-ban alapított Transunion a tavalyi üzleti évben 95 millió eurós forgalmat bonyolított le.

Federico Camáñez, aki az elmúlt 20 évben a spanyol vállalat fejlesztési vezetője volt, a fúziót egyszerre tekinti kihívásnak és egy lehetőségnek az ügyfelek és a munkatársak számára is. A két cég már több mint 15 éve működik együtt, de most a Transunion teljes egészében csatlakozott a Dachser globális hálózatához. Ezzel a cég jövője és fejlődése is biztosítva lett. A rendszeres indítások és az egységes hálózat nyújtotta előnyök a szolgáltatások minőségében is komoly fejlődést eredményeztek.

A Dachser a tavaly decemberi Azkar akvizíciójával egy erős és megbízható közúti hálózatot épített ki Spanyolországban. A mostani beruházással a cég kiterjesztette szolgáltatási palettáját és már csaknem minden logisztikai igényt képes kielégíteni az Ibériai-félszigeten.

A Transunion többek között Törökországban képviselteti magát. A február eleji megállapodások Magyarország és Törökország között pozitív eredménnyel zárultak. A két ország kormányfője megegyezett abban, hogy a magyar- és törökországi kereskedelmi forgalmat 2015-re a jelenlegi duplájára, azaz 5 milliárd dollárra növelik. Tayyip Erdogan, török kormányfő hozzátette azt is, hogy Magyarország logisztikai központ lehet sok török cég számára, mivel földrajzi fekvése révén innen könnyen elérhetőek az európai országok.

A Dachser Global 2.0 elnevezésű stratégiai tervének egyik kulcs pontja a légi-tengeri hálózat fejlesztése. A tervek szerint 2017-re a légi és tengeri logisztikai üzletág megduplázza, azaz 2,2 milliárd euróra növeli bevételeit és 49 országot kapcsol majd össze.
Transunion országok és képviseletek:
Törökország: központ Izmir városában, telephely Isztambulban és Mersinben.
Spanyolország: központ és operatív osztály Valenciában, egy iroda Barcelonában, Alicanteban, Murciában, Sevillaban, Vigoban, Madridban és Bilbaoban.
Peru: Lima
Argentína: Buenos Aires
Mexico: Mexico Cityyar

 

forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes