A CHS Hungary új telephelye

A CHS Hungary 900 m2 üzlethelyiséget és 250 m2 raktárt bérel a Lehel úton. A tranzakció az Eston International szakértőinek közreműködésével jött létre.

A Figyelő TOP-200 vállalata között jegyzett CHS Hungary Kft. a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, tevékenységük az IT piac minden jelentős ágazatát felöleli. A vásárlók igényeit ezentúl az új, Lehel úti üzlettér látja el, melynek kiszolgálása a cég budaörsi raktár és iroda központjából történik. A vásárlók kényelmét egy 700 négyzetméteres cash & carry önkiszolgáló áruház, szervizszolgáltatás, valamint ingyenes őrzött parkoló biztosítja.
Németh Tibor, a CHS Hungary Kft. képviselője elmondta, hogy a hely kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy az új áruházban még magasabb színvonalon tudják majd kiszolgálni partnereiket. "A bérleti tranzakcióban közreműködő Eston helyi piacismerete biztosítékot jelentett számunkra arra, hogy segítségükkel a lehető legmegfelelőbb ingatlant találjuk meg." – fűzte hozzá.

A bérelt ingatlan kiválóan megközelíthető helyen, a XIII. kerület kereskedelmi és iroda övezetében fekszik, a Lehel tér szomszédságában.
Az Eston tanácsadói a hely felkutatásánál szem előtt tartották, hogy a vállalatnak célszerű a kerületen belül maradnia az eddigi ügyfelek maximális megtartása érdekében, emellett pedig arra is tekintettel voltak, hogy itt figyelhető meg a számítástechnikai nagykereskedések legnagyobb koncentrálódása a fővároson belül.

Kiss Ernő, az Eston társigazgatója így nyilatkozott: "Örömünkre szolgált, hogy az Eston International ilyen rövid határidőn belül ki tudta elégíteni az elektronikai disztribúciós piac egyik nagy szereplőjének speciális ingatlan igényét. A városközponthoz közeli, kiválóan megközelíthető lokációban megvalósult üzletkötés jól mutatja, hogy a városon belüli nagykereskedelmi-raktározási piac bizonyos szegmenseinek továbbra is van létjogosultsága."

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes