A Celestica a Brady tevékenységét a 2011 Total Cost of Ownership beszállítói díjjal ismerte el

– A Brady Corporation (NYSE: BRC) bejelentette, hogy megkapta a 2011 Total Cost of Ownership (TCOOTM) beszállítói díjat a Celesticától, a végponttól végpontig biztosított termékéletciklus-megoldások vezető nemzetközi szállítójától. A Celestica elismerési programja azokat a beszállítókat díjazza, akik támogatják a Celestica TCOO beszerzési stratégiáját, amellyel ügyfelei termékeihez a lehető legjobb ellátásilánc-megoldásokat biztosítja.

2011 TCOO Awards   Brady„A Brady nagyon büszke rá, hogy átvehette ezt a díjat a Celesticától” – mondta Paul Rombouts, a Brady EMEA ügyvezető igazgatója. „A díjat mind magas szintű követelményeknek megfelelő azonosítási megoldásaink kiváló minősége, mind a kimagasló ügyfélkiszolgálás biztosítása iránti elkötelezettségünk elismerésének tekintjük. Mindkét elem a Brady márka szilárd alapja; az pedig, hogy immár a második egymást követő évben kapjuk meg ezt a díjat, ékes tanúbizonysága annak az eltökéltségnek és szenvedélynek, amellyel munkatársaink az ügyfeleink hatékonyabb és nyereségesebb működését segítik elő.”

A Celestica TCOO programja immár hatodik éve működik, és ezzel a cég a 3000 beszállító alkotta globális hálózatának legkiválóbbjait ismeri el és díjazza. A Celestica TCOO rendszere a beszállítók teljesítményének értékelésére összpontosít, amit a termékeknek és szolgáltatásoknak a beszállító számláján szereplő összegtől függetlenül, a teljes előállítási, leszállítási és támogatási költség alapján mér. A cég a beszállítók következő jellemzőit értékeli: minőség, szállítás, technológia, szolgáltatás, árképzés és rugalmasság.

„Gratulálunk a Brady-nek a 2011. évi TCOO beszállítói díjhoz” – mondta Craig Muhlhauser, a Celestica elnök-vezérigazgatója. „Szeretnék őszinte köszönetet mondani a Brady-nek azért, hogy támogatta az ellátási lánc egészére kiterjedő gyors és rugalmas reagálásra irányuló stratégiánkat, mely biztosítja ügyfeleink számára a végfelhasználói piac változásaira való reagáláshoz és a kihívások leküzdéséhez szükséges rugalmasságot.”

Forrás: Vision Communications

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes