A BILK-be költözik a Papyrus Hungária

Hosszú távú raktárbérleti szerződést kötött Magyarország piacvezető papír nagykereskedelmi vállalata, a Papyrus Hungária Zrt. a BILK Logisztikai Zrt.-vel. A Megállapodás értelmében a Papyrus budapesti raktáraiból a BILK-be vonja össze tevékenységét.

Ez hatékonyabbá teszi működését és jobb szolgáltatást tesz lehetővé partnerei számára a minőség, a kiszállítások gyorsasága, valamint a kedvezőbb szolgáltatási ajánlat tekintetében.
A Papyrus a Budapest körzetében található fontosabb logisztikai bázisok elemzése és alapos megfontolás után a BILK-et találta a legjobb megoldásnak saját és partnerei jelenlegi és jövőbeni igényeinek kielégítésére. A BILK-be való költözés két szakaszban valósul meg. A Lenke utcai raktár ez év novemberében költözik át az új raktárba, míg a második szakaszra 2010. év végén, a budaörsi raktározási szerződés lejártát követően kerül sor.
Dan Andersson a Papyrus Hungária Zrt. vezérigazgatója a megállapodás jelentőségét kiemelve megállapította: „Stratégiánk és célkitűzésünk, hogy növeljük üzleti jelenlétünket Magyarországon. Ezért nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozzunk, amely rugalmas növekedési lehetőséget biztosít számunkra. A BILK ilyen partner.
Marján Miklós a BILK Logisztikai Zrt. vezérigazgatója szerint, a társaság nagy sikere, hogy az európai papírkereskedelmi piac kiemelkedő szereplőjével, a Papyrus Hungária Zrt.-vel hosszú távú bérleti megállapodást kötött. A szerződés szerint szeptemberben felszabaduló ingatlanában újabb kiemelt üzleti partnernek nyújthat a továbbiakban szolgáltatást.

- BILK Logisztikai Zrt. -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes