A BI-KA Logisztika Kft. sikeres szereplése az ország egyik legnagyobb kongresszusán

A mai gazdasági helyzetben komoly kihívást jelent a vállalkozásoknak úgy csökkenteni a kiadásaikat, hogy mindeközben az általuk nyújtott szolgáltatások minősége és hatékonysága nem csökken.

Oklevél átvétel - MLBKT konf

Mindezt hogyan lehet elérni? Erre a kérdésre is kereste a választ az a közel ötszáz üzletember, logisztikai és beszerzési vezető, egyetemi oktató és hallgató, akik 2010. november 10-12 között Balatonalmádin találkoztak a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 3 napos programsorozatán.

Az immár 18. éve megrendezett kongresszus hivatalos szállítójaként a BI-KA Logisztika Kft. is sikeresen képviseltette magát.

Karmazin György ügyvezető igazgató nem csak előadást tartott a Hallgatói Konferenciára érkező 70 fős hallgatói közönségnek, de részt vett a második napon egy kerekasztal beszélgetésen is, ahol vállalati és képzési szakemberek osztották meg egymással véleményüket a logisztikai szakma jelenéről és jövőjéről az oktatást is sürgető változások vonatkozásában. A kongresszus utolsó napján pedig a BI-KA Logisztikai Kft. Dél-Európai Osztályának osztályvezetője, Mosneagu Andrea mondta el tapasztalatait „A bizalom hiánya és annak hatása a logisztikai piac szereplőinek versenyképességére” című előadásának keretében.

Karmazin György - MLBKT konf. előadás

A szakmai csúcstalálkozó egyik fénypontja volt a Közgyűlés díjátadó ünnepsége, ahol többek között a Regionális Logisztikai Szolgáltató Központi címek is átadásra kerültek.

Logisztikai Szolgáltató Központ kinevezés elnyerését szigorú kritériumrendszerhez kötik, mely a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) hatáskörébe tartozik.  A benyújtott pályázatokat a szövetség nyilvános feltételrendszer alapján értékeli, majd a díjat tíz hazai logisztikai szakmai szervezetet tömörítő Logisztikai Egyeztető Fórum ítéli oda.

A BI-KA Logisztikai Kft., a szolnoki régió egyik piacvezető szállítmányozó – logisztikai vállalkozásaként, 2010. szeptember 1-től új raktározási helyszínen (Szolnok, Tószegi út 2.) látja el a raktározáshoz és belföldi szállítmányozáshoz kapcsolódó tevékenységét.

Ez a létesítmény 2010. november 10-én az MLBKT kongresszusán megkapta a Regionális Logisztikai Szolgáltató Központ megtisztelő címet.

Az elismerés bizonyítja a cég töretlen fejlődését és azt a tényt, hogy igyekszik minél magasabb szintre emelni szolgáltatásait a vevői elégedettség növelése érdekében. A Regionális Logisztikai Szolgáltató Központ cím elnyerése komoly elismerést jelent a szakmában, illetve az adott cím birtokosaként jogosulttá válik a cég ezt feltűntetni kiadványain, céges levelezésében, ezáltal is elősegítve a telephely és a nyújtott szolgáltatások pozitív megítélését.

A kinevezés igazolja, hogy a BI-KA Logisztika Kft életében a folyamatos fejlődés elengedhetetlen, így minden felmerülő kihívásnak törekszik a legrövidebb időn belül megfelelni.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes