A BI-KA LOGISZTIKA Kft. LEGJOBB Ügyfélmenedzsere 2009

Cégünk fontosnak érzi azt, hogy megismerje a megbízó saját ügyfélmenedzseréről alkotott véleményét és megelégedettségét, emellett nagy hangsúlyt fektet az esetlegesen felmerülő hibák kiküszöbölésére. Törekszünk arra, hogy a vevői elvárásokra fokozott figyelmet fordítsunk, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén azonnali és teljes körű tájékoztatást nyújtsunk megbízóink számára.

Ennek érdekében cégünk versenyt hirdetett „A BI-KA LOGISZTIKA Kft. LEGJOBB Ügyfélmenedzsere” cím elnyerésére. A verseny időtartama alatt, az április 1-től 15-ig terjedő időszakban 62 különböző cégtől összesen 248 szavazat érkezett a versenyben résztvevő 18 szállítmányozóra.
A verseny értékelése során 3 szempontot vettünk figyelembe, melyek a következők: az ügyfélmenedzser összes megbízójának száma, a megbízóktól kapott szavazatok száma, az összes megbízó közül hány különböző cégtől érkezett szavazat.
Ezen tényezőket figyelembe véve született meg a végeredmény, melynek alapján az I. helyezett Lukács Lívia, a Ny-Európai osztály szállítmányozója lett. A nyertes egy kellemes Wellness hétvégét tölthet el párjával a cég költségén a hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógyszállóban. Gratulálunk neki!

A cikk részletei ->

- BI-KA Logisztika -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes