55 Mol-kúton vehetjük át a postai csomagunkat

Együttműködési megállapodást kötött a Mol és a Magyar Posta, melynek keretében 55 Mol-töltőállomáson alakítottak ki „PostaPontokat”, ahol csomagküldeményeket lehet átvenni.

A Mol Magyarország és a Magyar Posta új, közös szolgáltatást vezetett be, 55 töltőállomáson – 8 budapesti, valamint 47 vidéki kúton – Mol PostaPontokat alakítottak ki, ahol csomagküldeményeket lehet átvenni. A Posta a logisztikai partnereivel, köztük több webáruházzal is, megegyezett a kézbesítési helyek bővítéséről, így a napokban már a Mol PostaPontokon is átvehetőek a csomagok – olvasható a Mol közleményében.

Az ügyfelek sms-ben vagy e-mailben kapnak értesítést a küldemény érkezéséről, melyet a töltőállomások nyitvatartási idejében vehetnek át. Az új lehetőség igen kényelmes és rugalmas, hiszen a kutak kora reggeltől késő estig nyitva tartanak, sőt többségük éjjel-nappal a vásárlók rendelkezésére áll, valamint a csomagért bankkártyával is lehet fizetni. A közlemény szerint a Mol PostaPontokon átvehető csomagok maximális tömege 20 kg, az átvételre tíz nap áll rendelkezésre.

A Mol és a Magyar Posta közti megállapodás első körben hat hónapra szól, a vállalatok a tapasztalatok alapján döntenek majd az átvevőpontok esetleges bővítéséről – zárul a közlemény.

forrás: mfor.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes