45. bérlőjét köszönti az Europolis Park Budapest Aerozone

2010. májusában középtávú bérleti szerződéssel kötelezte el magát az KLM Royal Holland Légitársaság az Europolis Park Budapest Aerozone-on, így a tulajdonos 45. bérlőjét üdvözölheti parkjában.

Az Europolis Park Budapest Aerozone igen népszerű a reptér közelségét igénylő cégek között, hiszen a park évek óta közel 100%-os bérbeadottsággal rendelkezik, mely elsősorban a jó minőségű épületeknek, a park tökéletes elhelyezkedésének és a magas színvonalú ügyfélkapcsolat menedzsmentnek köszönhető. A 65 000 nm-es üzleti parkot neves multinacionális cégek bérlik, kihasználva az A kategóriás irodák, a 600 nm-es kis raktárak és az úgynevezett „big-box” típusú raktár csarnokok kombinációja nyújtotta előnyöket. A parkban működő vámiroda, bankfiók, orvosi rendelő, étterem és üzemeltető csapat teljeskörű kiszolgálást nyújt a bérlőknek és üzleti partnereiknek.

Az Europolis magyarországi tulajdonában 200.000 négyzetméter kiadható iroda és raktárterület van, portfóliójában öt ingatlan található, ebből három irodaház: a City Gate (23.000 nm), az Infopark A épülete (13.700 nm), az IP West Irodaház (30.000 nm); valamint két logisztikai park: az Europolis Park Budapest M1, Pátyon (70.000 nm)  és az Europolils Park Budapest Aerozone, Vecsésen (65.000 nm).

Az 1990-ben alapított Europolis az utóbbi években a közép-kelet európai régió egyik vezető ingatlanbefektetésre specializált cégévé vált. Az Europolis sikerét befektetői: az Österreichische Volksbanken AG (VBAG), a European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), a Union Investment Real Estate és az AXA csoport részéről élvezett teljes támogatásnak köszönheti. A fő részvényesek filozófiájának megfelelően az Europolis irodaépületekben, logisztikai, valamint kereskedelmi ingatlanokban érdekelt a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Horvátországban, Ukrajnában, valamint Oroszországban.

Forrás: Europolis

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes