Archive for január, 2011

MobilFizetés a Szolnoki Főiskolán

2011. január 26-tól az ország egyetemei és főiskolái közül elsőként a Szolnoki Főiskolán válik elérhetővé a MobilFizetés szolgáltatás, így a Telenor (a djuice márka is), valamint a T-Mobile ügyfelei ezentúl a tanulmányaikkal járó fizetési kötelezettségeiket, a beiratkozási, a kollégiumi, a vizsgajelentkezési és egyéb díjakat egyszerűen és kényelmesen, akár mobiltelefonjukról is kifizethetik.

Újabb árcsökkenés a benzinkutakon

Négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj ára szerdán a hazai töltőállomásokon – értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A múlt héten három forinttal csökkent a benzin ára, míg a gázolaj ára nem változott.

Budapesti próbafutáson a NABI Sirius

Újabb busztípussal bővül a BKV amúgy is színes tesztbusz listája, január 31-től a magyar NABI Sirius próbázik a fővárosban. A főleg amerikai piacra dolgozó magyar buszgyár új kocsija két hétig Budapesten próbázik.  

Zavartalan a Szuezi-csatorna forgalma

A Szuezi-csatorna forgalmát felügyelő hatóság szerint zavartalanul zajlik a hajóforgalom a Vörös-tengert a Földközi-tengerrel összekötő vízi úton.

Már csak ma éjfélig érvényesek a 2010-es éves e-matricák

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ismételten felhívja az úthasználók figyelmét arra, hogy a 2010-ben vásárolt éves e-matricák érvényességi ideje január 31-én, azaz ma, hétfőn éjfélkor lejár. A magyarországi gyorsforgalmi úthálózat, valamint egyes főúti szakaszok igénybevételéhez szükséges éves e-matricák érvényességi ideje a tárgyévet követő január 31-éig tart. A 2010-ben vásárolt éves jogosultságok tehát 2011. január 31-éig, […]

Egyre szorosabb az együttműködés a szolnoki főiskola és a Bi-Ka Logisztika Kft. között

Társadalmi felelősségtudat Mára a társadalmi felelősségvállalás kérdése egyre fontosabb szerepet kap a gazdasági és üzleti életben. Régiónk meghatározó szállítmányozó és logisztikai szolgáltató vállalkozása, a BI-KA Logisztika Kft. szintén fontosnak tartja a jövőbe mutató, szaktudás alapú teljesítmények ösztönzését.

A vita is fonódik

Tovább folyik a budai fonódó villamoshálózat vitája. Újra végig közlekedik a szegedi 3-as. Vonatbaleset és komptűz Indonéziában. Üzemzavar a 61-es villamoson. Hétfői híreink.

Márciusban nyit a műegyetemi állásbörze

Az idén korábban rendezik meg a tavaszi műegyetemi állasbörzét. Hazánk legnagyobb és legrangosabb munkaerő-toborzó rendezvényének tavaszi expójára ebben az évben is tízezernél több álláskeresőt és több mint száz kiállító céget várnak a szervezők – írja a Magyar Hírlap.

Ipari termelői árak, 2010. december

Az ipar belföldi értékesítési árai 2010 decemberében az előző havinál 0,1%-kal magasabbak voltak, a 2009. decemberivel összehasonlítva 11%-kal emelkedtek. Az ipari exportértékesítés forintban mért árai a 2010. novemberinél 0,1%-kal alacsonyabbak voltak, a 2009. decemberihez viszonyítva 5,5%-kal nőttek. A belföldi- és az exportárváltozás eredőjeként az ipari termelői árak az előző havihoz képest nem változtak, az egy […]

Nyolc hónapon belül elkészül az első Mercedes-Benz tesztautó Kecskeméten

Minden a tervek szerint halad, és nyolc hónapon belül legördül az első Mercedes-Benz tesztautó a kecskeméti üzem gyártószalagjáról – mondta Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója pénteken.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes