Archive for december 30th, 2010

Minden Kedves Olvasónknak, Partnerünknek Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. Ú. É. K!

Mit tegyünk, ha lefagy az autónk

Az autótulajdonosok nagy többségének nincs lehetősége garázsban tartani gépjárművét, így azok a hideg, csapadékos téli időjárásban könnyen lefagynak. Megesik, hogy befagynak az ajtók, vagy egyszerűen nem indul a motor. Ezekre a helyzetekre kértünk tanácsot a Magyar Autóklubtól.

Hogyan tovább? Közlekedésbiztonság a Fehér Könyv után (VII. rész)

Jákli Zoltán, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese, az ÁAK Zrt. által kezelt 1316 kilométer hosszú úthálózat – ebből autópálya 709 kilométer – baleseti helyzetét értékelte.

Lassult a légiforgalom növekedése novemberben

Lassult a légi utasforgalom és a légi teherszállítás növekedési üteme novemberben októberhez képest, ami a világgazdaság növekedési ütemének lassulását jelzi – derül ki a Nemzetközi Légiforgalmi Szövetség csütörtökön nyilvánosságra hozott kimutatásából.

Nem ‘fagynak le’ a gépek Ferihegyen

A nagy hideg ellenére folyamatos az üzem a ferihegyi repülőtéren, járattörlések nem voltak, a kifutópályákat megtisztították, a repülőgépek jégtelenítése miatt ugyanakkor 10-15 perccel nő a menetidő – mondta Hardy Mihály, a légikikötőt üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) vállalati kapcsolatok igazgatója szerdán délután.

A csodát várják a pályázati piacon

Lassan már egy éve alig működik az uniós pályázati rendszer. Az év elején azért akadozott, mert az akkori miniszterelnök döntési moratóriumot rendelt el, a kormányváltás után pedig a személycserék uralták a mindennapokat. Azóta viszont mindössze pár új felhívás jelent meg, az ügymenet pedig lomhább,mint valaha. Sokan az Új Széchenyi-tervtől várják a csodát.

Tovább fejlesztik az M3-ast

Több kivitelezési és korszerűsítési pályázatot is meghirdetett a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Ennek keretében például új autópálya is épül.

Pályázat hulladékfelszámolásra

Védett természeti területeken, valamint barlangokban és azok felszíni védőövezetén elhagyott hulladék felszámolásának feladatai címmel lehet pályázatot benyújtani a minisztérium felé.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes