Archive for december 29th, 2010

Megjelent az NKH-ról szóló kormányrendelet módosítása

A MAGYAR  KÖZLÖNY 2010. évi 198. számában 2010. december 27.-én megjelent a Nemzeti Közlekedési Hatóságról szóló 263/2006. (XII. 20.) Korm. rendelet módosítása.

Különös mélygarázsterv a Belvárosban

Különös módon „gondoskodna” a Belváros legpatinásabb utcáinak részprivatizációjáról az V. kerület – írja a Népszabadság. Az Új Városközpont alá a lap szerint a beruházó úgy építhetne mélygarázst, hogy 99 éves üzemeltetési jogát később tulajdonjogra válthatná egy most még homályos törvényi lehetőséggel.

A vasutas szakszervezetek legalább 1,5 százalékos béremelést kérnek

Az öt együttműködő vasutas szakszervezet 2011-ben a MÁV Zrt.-től olyan béremelést kér, amely a vasutas bérek reálértékét átlagosan a prognosztizált bruttó hazai termék (GDP) növekedés 50 százalékával, azaz legalább 1,5 százalékkal megemeli – közölte a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, a Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége és a Vasutasok Szakszervezete […]

Csúszdára tették az M43 utat

Nincs kész a vízelvezető rendszer az M43-as mentén, emiatt a vízügy nem járul hozzá az út tavaszra tervezett átadáshoz; az árvízi és belvízi védművek hiányzó részeit nyáron lehet megépíteni – írta szerdán a Délmagyarország. Az átadás egyre csak csúszik.

Egy, mindenek felett – jön a Nemzeti Adó és Vámhivatal!

Januártól egységes szervezetben működik az adó- és a vámhatóság.A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hasonló hierarchiában működik majd, mint ma, így lesznek központi, középfokú és alsó fokú szervei.

Százhúszezer Swiftet hív vissza a Magyar Suzuki

A Magyar Suzuki ellenőrzésre visszahívja az Esztergomban gyártott, 1997 és 2002 október elseje között készült Swifteket, mert a magyar gyártmányú első lengéscsillapítók rozsdásodása miatt a keréktartó csonk leválhat a csillapítóról és a gépkocsi mozgásképtelenné válhat – erősítette meg az MTI értesülését szerdán az egyik Komárom-Esztergom megyei márkaszerviz tulajdonosa.

Keleti pályaudvar, végállomás

Nem épül tovább a 4-es metró. Tömegbalesetet akadályozott meg a mozdonyvezető. Késések Monoron. Ikarus troli Szegednek. 13 órát késett egy francia vonat. Tekintsék meg szerdai hírösszefoglalónkat!

Fellegi: az Új Széchenyi Tervvel 2000 milliárd forint áramolhat a gazdaságba

Az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően kétezer milliárd forint áramolhat a gazdaságba, ezzel együtt tíz százalékkal emelni kell a foglalkoztatottak arányát Magyarországon mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter kedden Egerben sajtótájékoztatón.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes