Archive for június, 2010

Elkészült az ország legnagyobb P+R beruházása

Csökkenő autósforgalom a főváros bevezető útjain, dugó- és várakozásmentes közlekedés az elővárosi vonatokkal Budapest belvárosába és egész nap ingyenes, kamerákkal megfigyelt parkolási lehetőség – ezt kínálja több mint 850 P+R-parkoló.

Az érett logisztikai ingatlanpiacok egyre vonzóbbak a befektetők számára

A likviditás, minőség és a kereslet javulása erősíti a befektetői érdeklődést. Az európai logisztikai és ipari ingatlanpiac jellemzőinek változása tovább táplálja a befektetésre alkalmas ingatlanok kínálatát és minőségét, …

Kedvezményes kölcsön vállalkozásoknak

Összesen 360 millió euró további kedvezményes kölcsönnel járul hozzá az Európai Beruházási Bank (EIB) a kis- és középvállalkozó ágazat segítéséhez Magyarországon, Németországban, Csehországban és Szlovákiában.

Fónagy János: Akkor indul több személyvonat, ha lesz rá igény

Vasárnaptól a menetrend alapváltozata szerint közlekednek a személyvonatok az újranyíló öt mellékvonalon, viszont a későbbiekben – így például a szeptemberi iskolakezdéskor – a MÁV a tapasztalatok alapján, vagy a polgármesterek kérésére, sűrítheti a járatokat – felelte a Magyar Hírlap kérdésére Fónagy János.

Közel kétmilliárd forintos az árvíz miatti kár a hazai közúthálózaton

Az elmúlt hetek áradásai miatt mintegy 140 útszakasz került hosszabb-rövidebb időre víz alá országszerte. Az utóbbi napokban megkezdődött ugyan a lassú apadás, de így is van néhány olyan útszakasz, amelyik személygépjárművel nem járható – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Irodák összevonásával komoly költségcsökkentés érhető el

Elsősorban a költségcsökkentés vezérli azokat a nagyvállalatokat, amelyek egy irodába koncentrálják az eddig több telephelyen végzett tevékenységeiket, szolgáltatásaikat.

Felhőről és járműbeszerzésről tanácskozott a BVK

A Microsoft Magyarország látta vendégül az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubját június 29-én. A tagozati ülés fő témája a flottamenedzsment- és gépjárműbeszerzés volt, de a résztvevők megismerkedtek a cloud computinggal is.

Idén is lehet pályázni a CSR Hungary Díjra

Újra pályázhatnak a felelősen működő cégek a CSR Hungary Díjra, mely a hiteles CSR (vállalatok társadalmi felelőssége ) támogatását tűzte ki célul.

A Diageo nyerte el az Európa Legjobb Szolgáltató Központja díjat

A Diageo budapesti szolgáltató központja, a Diageo Business Services kapta idén a Shared Services & Outsourcing Network (SSON) legrangosabb elismerését, a legjobb európai szolgáltató központnak járó díjat a "3 évnél régebb óta működő szolgáltató központ" kategóriában.

Ipari termelői árak, 2010. május

Az ipar belföldi értékesítési árai 2010 májusában az előző havihoz viszonyítva 3,4%-kal, a 2009. májusival összehasonlítva 9,1%-kal emelkedtek. Az ipari exportértékesítés árai a 2010. áprilisinál 4,1%-kal, a 2009. májusinál 2,0%-kal voltak magasabbak. A belföldi és az exportár változásának eredőjeként az ipari termelői árak az előző havihoz képest 3,8%-kal, az egy évvel korábbihoz mérten 5,5%-kal nőttek.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes