20 éves a Gebrüder Weiss Kínában

Nagyszabású ünnepség keretében ünnepelte az osztrák szállítmányozó és logisztikai vállalat kínai sikertörténetét. Közel 250 olyan nemzetközi vendég kapott meghívást az alkalomra a gazdasági és a politikai élet területéről, akik ezt a pályafutást 1992-től egészen napjainkig végigkísérték.

Már a Shanghai Xintiandi kerületében lévő Andaz hotelben tartott, koktélpartival egybekötött fogadásra számos nemzetközi vendég érkezett, köztük Paul Senger-Weiss, a Gebrüder Weiss felügyelőbizottság tagja, Heinz Senger-Weiss, igazgatótanács  tagja, Walter Schneider, egykori vezérigazgató és a vállalat egyik úttörője Kínában, valamint Jan Skovgaard, a Röhlig Logistics vegyesvállalati partnercégtől. Emellett jelen voltak az egész Kína területéről érkező ügyfelek, az osztrák kereskedelmi kamara és a főkonzulátus képviselője, továbbá a nemzetközi hálózatból és a kínai telephelyekről, valamint az osztrák vezetőség részéről érkezett vendégek.

„Az utóbbi 20 évben elért sikerünk sok ember személyes elkötelezettségének és az ország gazdasági és politikai fejlődésébe vetett töretlen hitünkben keresendő“ – emelte ki bevezető felszólalásában Paul Senger-Weiss.
A Gebrüder Weissnek 17 telephelye van Kínában, 2000 óta pedig sikeresen működik együtt a brémai székhelyű, légi és tengeri fuvarozásra szakosodott Röhlig Logistics vállalattal. A Kínában dolgozó 342 alkalmazott közel 120 millió eurós forgalmat generál.

„Csupán az elmúlt 10 évben harmincszorosára növeltük forgalmunkat“ – hangsúlyozta Chen Yongquan, a Weiss-Röhlig China vezérigazgatója. Köszönetét fejezte ki továbbá azért, hogy a vállalat profitálni tudott a kínai reformokat követő időszakból és a gazdasági nyitásból.

Heinz Senger-Weiss, a igazgatótanács tagja, is döntő sikertényezőként értékelte a személybeli folytonosságot. „Helyi vezetőségünk olyan kollégákból áll, akik a kezdetektől velünk dolgoznak. A Weiss-Röhlig China ma egy teljesértékű kínai cég, amelynek sikerült értékeink regionális kontextusba való átültetése és fenntartása.“

„Pozíciónk a kínai piacon különösen erős és átfogó. A Röhlig döntő tényező ebben a hálózatban, az elkövetkező 20 évben is“ – hangsúlyozta Heinz Senger-Weiss beszédében.

forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes