1200 állásajánlat és 100 cég a Műegyetemi Állásbörzén

Október 28-án és 29-én rendezik meg a Műegyetemi Állásbörzét, hagyományosan a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében. A rendezvény nemcsak műszaki, de gazdasági, informatikai, logisztikai és természettudományi végzettséget igénylő ajánlatokkal is várja a diákokat és a friss diplomás álláskeresőket.

A kiállító cégek elmondása szerint a mérnökökre és informatikusokra jelenleg is nagy a kereslet. A legkeresettebb végzettségűek továbbra is a villamosmérnökök: az őszi Műegyetemi börzén kiállító cégek 39 százaléka keres villamosmérnöki diplomával munkaerőt. Őket az informatikusok és a gépészmérnökök követik. A gazdasági és pénzügyi diploma továbbra is érték, a meghirdetett állások 25 százaléka a gazdasági végzettségű álláskeresőknek szól. Az ilyen diplomával rendelkező diákok tehát joggal remélhetnek a diploma után gyors munkába állást.

A Műegyetemi Állásbörzén a gazdasági élet minden szektorából képviseltetik magukat a cégek. A tavaszi börzéhez képest változást jelent, hogy az őszi Műegyetemi Állásbörzén ismét képviselik magukat a külföldi cégek. Az álláskeresők francia, holland, amerikai, angol és svéd cégek állásajánlataiból is válogathatnak a Műegyetemi börzén. A telekommunikációs szektor azonban nem kínál állásajánlatot és eltűntek az építőipari cégek is az őszi börze kiállítói közül.

További részletek->

- orientpress.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes