1200 kkv randevúja – II. Kapcsolatépítő Nap

A Vállalkozz Hatékonyan Klub szerdán 1200 kis- és közepes vállalkozás vezetőjének részvételével Kapcsolatépítő napot szervez. A második alkalommal megrendezett esemény célja, hogy a résztvevők olyan ismeretségre, partneri együttműködésekre tegyenek szert, ami konkrét üzleti lehetőségekben jelenik meg.

 

A mai nap két dolog hiányzik a vállalkozások életéből: a vevő és a megbízható partner. Ezt szállítjuk tálcán a Kapcsolatépítő napon’ – mondta Surányi Ferenc a Vállalkozz Hatékonyan Klub vezetője, vevőszerzés szakértő.
Surányi Ferenc azt mondta „tulajdonképpen olyan cégek találkozásának teremtünk fórumot, akiknek hasonlóak a vevőik így összefogva megnövelhetik a piacukat, végső soron több vevőhöz juthatnak’. Emellett előadások keretében alapvető cégvezetési ismeretek átadásával igyekeznek segíteni a résztvevő vállalkozásokat a pénzügyek, a HR, a vevőszerzés és a marketing területén: Tóth András pénzügyi szakértő az egyik legfontosabb és a kisvállalatok talán leggyengébb területéről, a vállalati pénzügyekről beszél. Kelkó Tamás HR szakértő a sikeres
munkatárs kiválasztás és felvétel titkait osztja meg a kisvállalatokkal.
Surányi Ferenc, a Vállalkozz Hatékonya Klub vezetője, vevőszerzés tanácsadó a hatékony vevőszerzés trendjeit és módszereit mutatja be. Pálinkás Róbert, marketing szakértő a világ egyik leghatékonyabb marketing módszerének tartott partnermarketingről tart előadást, melyről az egész nap is szól.
Sikeres előzmények: mikro-klaszter alakult
Az első Kapcsolatépítő napon több üzleti együttműködés született, közöttük egy példaértékű mikro-klaszter is: ennek keretében egy jogász, egy könyvelőiroda és egy adószakértő fogott össze annak érdekében, hogy közösen fejlesszenek és marketingezzenek egy új szolgáltatásrendszert ami átfogóan segít a kis- és közepes vállalkozások jog és adózási problémáinak megoldásában. Egy másik esetben összefogott a zöldenergia területen dolgozó napelem- és napkollektor forgalmazó, házvezérlő rendszer kivitelező, és passzív házak kivitelezésében kezdtek együttműködésbe, mert együtt hatékonyabban léphetnek fel a piacon.

   [Forrás: OrientPress Hírügynökség]

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes