Üzletemberek és kutatók a válság tanulságairól

Négyszázhatvan üzletember, logisztikai és beszerzési vezető, egyetemi oktató és hallgató vesz részt a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idei kongresszusán Balatonalmádiban, ahol a gazdasági válsággal kapcsolatos tapasztalataikat osztják meg egymással a résztvevők.

A november 11-13. között zajló csúcstalálkozón arra keresik a választ a szakemberek, hogy hogyan lehet átvészelni a recessziót az innováció segítségével. A friss tudományos eredmények mellett az elmúlt évben kialakult új vállalati gyakorlatokat és követendő modelleket mutatják be az előadók. Az eseményen kiemelten foglalkoznak azokkal az ágazatokkal, amelyeket a válság súlyosabban érintett, de amelyek megerősödése nemzetgazdasági szinten is hozzájárulhat a kilábaláshoz. Külön szekció foglalkozik az élelmiszeripari, az autóipari és a gyógyszeripari ellátási láncok aktuális problémáival.

A kongresszust szakmai kiállítás kíséri, ahol többek között a logisztikai rendszerek teljesítményét mérő módszertani csomaggal, finanszírozási lehetőségekkel, költségcsökkentő és hatékonyságnövelő technikai megoldásokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A legjobb hazai és nemzetközi gyakorlatok átadása mellett a szervezők fontosnak tartják, hogy a válság tágabb összefüggéseibe is betekintést nyerjenek a résztvevők. Csányi Vilmos etológus a természetből hozott példákkal hasonlítja össze a válság társadalmi hatásait, míg Szeles Péter, a Magyar Public Relations Szövetség elnöke a bizalom gazdasági szerepéről tart előadást a kongresszuson.

A rendezvény második napján kerül sor a 2009-es Logisztikai Kiválóság Díj átadására, valamint a hagyományoknak megfelelően kitüntetik az év legsikeresebb logisztikai és beszerzési menedzsereit is.

További részletek->
- Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes