Változások Debrecenben

titleNéhány napja olvashatták, hogy Debrecenben az utasok kikérdezése után változtattak a viteldíj-rendszeren. Ezúttal újabb állomásához érkezett ez a folyamat, most a menetrendeket és az útvonalakat módosítják. Ismerjék meg a részleteket!

Az utasok régi visszatérő kérése volt, hogy Debrecen-Józsa városrészből közvetlenül tudják elérni a Nagyállomás térségét, ezért augusztus 16-tól a 34-es, 35-ös, 35Y és a 36-os buszok útvonalát hétköznap csúcsidőben meghosszabbítják a debreceni nagyállomásig. Az autóbuszok a Nyugati utca–Széchenyi utca–Piac utca útvonalon érik el új végállomásukat. A csak Segner térig közlekedő buszokat mostantól egy „A" betűvel jelölik, kivéve a 35Y járatot, amely 351-es jelzéssel fog közlekedni. A járatok változása és a hangolás miatt kis mértékben módosul a 2D, 3/3A és a 4-es trolibuszok menetrendje is. A jelenlegi 36A jelzésű buszon nincs változás, de a továbbiakban 36Y-ként keressék.

3
A józsai buszok miatt módosul a trolik menetrendje

A Doberdó utca és a Borzán Gáspár utca között közlekedő 15-ös buszok egy részét az idén májusban bevezetett 15K jelzésű járat útvonalán meghosszabbítják a Széna térig. Nem mindegyik indulást érint a változást – ezeket 15Y néven kell keresni –,de ezeket a járatok is hosszabb útvonalon, a Diószegi úti fordulóig közlekednek.

A munkába járók kérésére a 17/17A, valamint a 42, 43 és a 48-as buszok menetrendjében – főleg a késő esti járatoknál – kisebb módosítások várhatóak. Az új menetrendekről amelyek a józsai buszokhoz hasonlóan augusztus 16-án lépnek életbe a DKV honlapján olvashatnak.

1

A munkába járók kényelme miatt a 48-as busz menetrendje is változik, érdemes figyelni a tájékoztatókat

Forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes