Vége a válságnak – Legalábbis a ProLogis-nál

A ProLogis közzétette első féléves bérleti-tevékenység összefoglalóját melyből kiderül, hogy a január 1-től június 30-ig tartó időszakban a vállalat több mint kétszer annyi raktárterületet adott ki Lengyelországban, mint az előző év azonos időszakában.

2010 első felében a ProLogis 15%-kal több területet adott bérbe, mint az egész 2009-es évben.

2010 első félévében a ProLogis 351,500 négyzetméter modern iroda- és raktárterületet adott bérbe a lengyelországi ProLogis disztribúciós parkokban. Az ebben az időszakban aláírt új megállapodások száma 40%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest: több mint 123,500 négyzetméter raktárterületet új ügyfelek foglaltak el.

Közép-, és Kelet-Európában (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország) a ProLogis több mint 600,000 négyzetméter raktárterületet adott bérbe az év eleje óta, amely 117%-os növekedést jelent 2009 első félévéhez képest. A régió legnagyobb bérleti megállapodását a vállalat a Eurogate-tel kötötte, a ProLogis Park Pilsen-Stenovice 31,280 négyzetméteres területéről. Közép-, és Kelet-Európában a vállalat 41 logisztikai parkban, több mint 3,7 millió négyzetméter területet kínál.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes