Vezető logisztikai vállalat magyar céget vesz

A világ vezető logisztikai vállalata megvásárolja a Magyarországon működő gyógyszer-logisztikai vállalatot, a CEMELOG Zrt-t.

Az akvizíció része a UPS folyamatos globális növekedési és befektetési stratégiájának. A felvásárlás tovább erősíti a UPS szaktudását és jelenlétét az európai egészségügyben. A vállalat átfogó, minden szabályozásnak megfelelő szolgáltatást nyújt a gyógyszeripar, a biotechnológia és az orvostechnikai eszközöket gyártó iparágakban tevékenykedő ügyfelek számára, az egyre fontosabb közép-és kelet-európai piacokon- közölte a cég.
A tervek szerint a UPS a 2013-as év második negyedévében hajtja végre a tranzakciót, a szokványos jóváhagyási folyamatok lezárultának függvényében. A UPS, vállalati politikájának értelmében a megállapodás részleteit nem fedi fel.
A CEMELOG Budapesthez közeli telephelyéről 14 éve kínál közép- és kelet-európai piacokon tevékenykedő ügyfelei számára személyre szabott egészségügyi logisztikai megoldásokat. A CEMELOG erős regionális hálózattal, korszerű raktározási rendszerekkel, teljes körű minőségbiztosítási szolgáltatásokkal és tapasztalt munkaerővel dolgozik. A vállalat az egészségügyi partnereinek nyújt támogatást abban, hogy maximalizálni tudják ellátási láncuk hatékonyságát, meg tudjanak felelni a jogszabályi követelményeknek, és termékeiket megbízhatóan és biztonságosan tudják célba juttatni.

“Ez az akvizíció része az üzleti egységeinken átívelő folyamatos növekedési stratégiánknak, és kulcsfontosságú szerepet tölt be a tervezett pán-európai hálózatunk egyik régióján belül. A lépés lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára a UPS globális hálózatán belül.” – mondta Scott Davis, a UPS vezérigazgatója. “A CEMELOG felvásárlásával kiváló új pozíciót szereztünk a piacon, mely segítségével kielégíthetjük egy földrajzilag is fontos régióban tevékenykedő egészségügyi cégek igényeit, amennyiben regionális logisztikai rendszerre van szükségük, ahhoz hogy hatékonyságukat növelhessék.”

forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes