Vereczkey Zoltánt választották a VÁTI új ügyvezetőjének

Dr. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter 2010. augusztus 14.-i hatállyal dr. Vereczkey Zoltánt nevezte ki a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójává.

Az előző vezető, dr. Benedek János közös megegyezéssel távozott a társaság éléről. A feladatok átadás-átvétele 2010. augusztus 13-án megkezdődött. Vereczkey Zoltán a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, a PMKIK elnöke és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnöke.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium olyan vezetőt kívánt kinevezni a VÁTI élére, akit szakmai múltja különösen alkalmassá tesz a hazai kis- és középvállalkozások helyzetének előmozdítására. Vereczkey Zoltán eddigi pályafutásával bizonyította, hogy kész és képes e téren a kormányzati szándékok hatékony képviseletére, az azokhoz illeszkedő gyakorlat meghonosítására.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiemelt célja a magyarországi kis- és középvállalkozói réteg megerősítése. Az Új Széchenyi Tervben is rögzített törekvés, hogy az uniós gazdaságfejlesztési forrásokból a kkv-k a jelenlegi 10 százalék helyett legalább 50 százalékban részesüljenek. A nemzeti fejlesztési miniszter a fentieken túl a VÁTI hatékony és átlátható működtetését várja el az új ügyvezető igazgatótól.

Forrás: integratorforum.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes