Vasúti Napok Bukarestben a HUNGRAIL részvételével

Vasúti Napok – a  Fekete-tenger és tágabb térségének szakmai csúcstalálkozója címmel szervez kétnapos konferenciát a  Clubferoviar október 4-5-én Bukarestben. A csúcstalálkozó célja a fekete-tengeri térségen áthaladó kelet-nyugati irányú áruszállítási folyamatok elemzése és a leghatékonyabb módszerek megtalálása ahhoz, hogy az árukat minél nagyobb volumenben vasútra lehessen terelni.

3KoppMikls

A gyártás keleti gazdaságokba való áthelyezése maga után vonja a szállítási lánc lehetőségeinek elemzési szükségességét is, hiszen a végtermék eljuttatása a fogyasztókhoz kulcskérdés. A vasút integrálása ebbe a láncba olyan új fejlődési lehetőségeket nyújt, amelyek sokkal rugalmasabbá teszik a mobilitást. Mindez a személyszállítási igények növekedésére is kedvező hatással van. Így a politikai döntéshozók, helyi hatóságok és a vasúti szektor érdeke is az, hogy megtalálják a leggyorsabb megoldásokat a fenti igények fenntartható kielégítésére.

A konferencia magyar meghívottai között a MÁV Zrt. és MÁV Trakció Zrt. mellett a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesülés is szerepel. Kopp Miklós ügyvezető igazgató az áruszállítás és logisztika panelben képviseli a magyar vasútvállalatokat. Előadásának és egyben a panelbeszélgetésnek a témája az egyre növekvő kapacitásigényeknek való megfelelés és az áruszállító vasutak előtt álló kihívások a várhatóan megnövekedő távol-keleti forgalmak miatt.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes