Év információbiztonsági újságírója

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezen céljával összhangban 2006-ban megalapította az „Év információbiztonsági újságírója” címet, amit 2010-ben ötödik alkalommal hirdet meg.

A 2004-ben alapított Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezen céljával összhangban 2006-ban megalapította az „Év információbiztonsági újságírója”, és az „Év információbiztonsági szakdolgozata és diplomadolgozata” címeket.

Az „Év információbiztonsági újságírója” címet a korábbi években a következő személyek kapták:

» Kristóf Csaba (Biztonság portál) 2006

» Kelemen László (IT Security) 2007

» Turcsán Tamás (PC World) 2008

» Dajkó Pál (IT Café) 2009

Az elismerést nyílt pályázaton bármely magyarországi újságíró elnyerheti, aki IKT biztonsági technológiákról, IKT biztonság gazdasági hatásairól, információ- és adatvédelemről, információvédelmi menedzsment rendszerekről (kiemelten az ISO 27000 szabvány) rendszeresen publikál és teljesíti a nyílt pályázati felhívásban közzétett követelményeket.

A pályázatokat 2010. május 5-ig lehet leadni és a pályázat eredményét 2010. május 19.-én a XLI. Információvédelmi Szakmai Fórumon ismerteti az Egyesület vezetősége.

A pályázat részletes kiírása az egyesület honlapján található, www.hetpecset.hu.

- Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes