,,Év beszállítója’’ díjat alapított az E.ON

Ma Budapesten első alkalommal adta át az E.ON Hungária Zrt. „Év beszállítója” díját a társaság kiemelkedő teljesítményt nyújtó anyagbeszállítói részére. A négy kategóriában meghirdetett díj nyerteseit a 2009-es év során nyújtott teljesítményük alapján választotta ki az E.ON beszerzésért felelős részlege.

Bakács István, az E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tagja a díjátadón elmondta: „Az „Év beszállítója” díjat azért hoztuk létre, hogy megköszönjük kiemelkedő színvonalon beszállító partnereinknek kiváló munkájukat. Az idén első évben odaítélt díjakkal szeretnénk hagyományt teremteni, és évről évre kiválasztani és elismerni legjobban teljesítő beszállítóinkat. Társaságunk tevékenysége a hazai energiaellátás szempontjából kulcsfontosságú és cégünk minden évben több tízmilliárd forintot költ fejlesztésekre és beruházásokra, így kiemelten fontos, hogy beszállítóink milyen színvonalon járulnak hozzá munkánkhoz.”

Bakács István kiemelte: külön öröm az E.ON számára, hogy több olyan magyar vállalat is van a legjobb beszállítók között, akik már több mint 20 éve partnerei a társaságnak illetve jogelődjeinek, valamint több kis vagy közepes magyar vállalat is meg tud felelni az E.ON szigorú minőségi elvárásainak. Az E.ON Hungária Zrt. évente mintegy 20 milliárd forint értékű anyagbeszerzést tendereztet transzparens, az érintett beszállítók számára átlátható feltételek mentén és minden területen legalább kétévente új tendert írnak ki. A beszállítók folyamatos értékelése lehetőséget ad a partnereknek arra, hogy folyamatosan visszajelzést kapjanak tevékenységükről, és ennek megfelelően fejleszteni tudják folyamataikat.

A forgalom és szállítási gyakoriság szerint meghatározott 4 kategóriában 170 beszállító közül került kiválasztásra a 20 legjobb beszállító és végül ebből a körből került ki a 4 díjazott. A Siemens nagyértékű megszakítókat-, a Statron Kft. akkumulátor-telepeket-, a Kobaplast Kft. műanyag figyelmeztető táblákat- és a Golding Kft. reklámajándékokat szállított az E.ON számára.

2010-től az E.ON kiterjeszti az értékelést a hálózati szolgáltatásokat végző beszállítók körében, mivel ezek a partnerek tevékenységük révén jelentős hatással bírnak a szolgáltatás minőségére, a hálózatok és elosztó-berendezések üzemeltetésére és így az ellátásbiztonságra. 2009-ben az E.ON Hungária Zrt. 43 milliárd forintot költött gáz- és áramelosztó hálózatának fejlesztésére, valamint ezen felül 20 milliárd forintot költött gáz- és áramelosztó hálózatának karbantartására.

- Grayling -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes