Új telephelyet adott át az FM Logistic

November 1-jén ünnepélyes keretek között multinacionális és helyi cégek képviselői jelenlétében adtuk át a romániai Dudestii Noi telephely harmadik celláját, amivel 20 000 m2-re nőtt az eredetileg 2008-ban átadott raktár mérete, de a telephely igény szerint bővíthető, akár 86 000 m2-ig is – áll az FM Logistic Hungary Kft. közleményében.

“A bővítés során nem csak a raktár kapacitását, de a rendelkezésünkre álló kamion flottát is megnöveltük. Az FM Logistic Románia sikertörténete megerősíti, hogy egy vállalat életében a legjobb befektetés a megfelelő emberekbe vetett bizalom, hiszen a dolgozók teszik a céget az egyik leginnovatívabb, leggyorsabban növekedő és legbiztonságosabb logisztikai szolgáltatóvá.“ mondta Catalin OLTEANU, az FM Románia ügyvezető igazgatója.

“2003-ban lettünk partnerek, és bátran állítom, hogy az FM Logistic meghaladta minden várakozásunkat. Az általuk nyújtott kiváló, megbízható és pontos szolgáltatás tette sikeressé kapcsolatunkat. Amikor az FM Logistic-ról beszélek, gyakran mondom, hogy “mi”, ami úgy vélem, jól példázza a sikeres partnerkapcsolatot.” mondta Jacques REBER, a Nestlé Romania ügyvezetője.

2003-ban döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk leányvállalatunkat Romániában, Temesvárott, ahol az első ügyfelünk a Nestlé volt. Nem sokkal ezután, mikor az FM Románia elkezdte bővíteni a tevékenységi körét – raktározás, fuvarozás, co-packing, SCM – az ügyfélkör is bővülni kezdett, ma már olyan nemzetközi cégeket tudhatunk ügyfélkörünkben, mint a Procter and Gamble, Cora, L’Oreal, Yves Rocher, Sanofi, Roche, stb.

Az első éves 4,5 millió eurós forgalmat azóta megtöbbszörözve az FM Logistic Románia mára 20 millió eurós forgalmat bonyolít, 700 dolgozót alkalmaz és 80 000 m2 raktározási hellyel rendelkezik.
A raktározás és a disztribúció a tevékenység 48-48%-át, a co-packing tevékenység pedig 4%-át teszi ki.

Raktározási ügyfeleink mellett olyan cégeknek nyújtunk fuvarozási szolgáltatást, mint például a PROFI Rom Foods, Sarantis, Coca-Cola, SCA Packaging, Pepsico, Dufa Deutek, Albalact, Bunge, Rompak, Carrefour, stb. Nem mellékesen pedig nemeztközi transzport ügyfelünk a Danone, Unilever, Kraft Foods, P&G, stb.

2008-ban adtuk át első saját telephelyünket Dudestii Noi–ban, 2011-ben pedig már a másodikat Petresti-ben. Ez utóbbi szintén első osztályú épület 18 000 m2 területtel, 120 000 m2 potenciális felülettel valamint jó földrajzi adottságokkal rendelkezik.

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes