Új regionális logisztikai központ épült a Happ Kft. telephelyén

A HAPP Kft. 127 557 035 Forint Uniós támogatást nyert a „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázaton az ÚJ Széchenyi Terv keretében.

A 430 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás során egy új regionális logisztikai központ épült meg. A magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás 1992-ben alakult fő tevékenysége a nemzetközi közúti áruszállítás. Jelenleg több mint félszáz saját szállítóeszközzel rendelkezik és 80 embert foglalkoztat a régióban.

A HAPP Kft. a legdinamikusabban fejlődő logisztikai szolgáltató a régióban, mára a veszprémi régió piacvezetőjévé lépett elő. A további növekedés elősegítése érdekében döntött a beruházás megvalósítása mellett, mely a partnerek és megrendelők igényit hivatott kielégíteni a szolgáltatás színvonalának nagymértékű növelésével.

Egy új, 5500 m2-es hidegraktár épült fel, mely azért jelent nagy előrelépést a cég életében, mert eddig nem rendelkezett saját raktárcsarnokkal. A felépült hidegraktár csarnok átrakodó raktárként üzemel a jövőben, mely nagyrészt a fuvarozási tevékenységhez kötődik. A raktárcsarnokban raklapos áruk tárolása történik részben tömbös tárolásban és részben polcrendszereken.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes