Új létesítmények és logisztikai szaktudás

A UPS (NYSE: UPS) bejelentette, hogy megvásárolja a Magyarországon működő gyógyszerlogisztikai vállalatot, a CEMELOG Zrt-t. Az akvizíció része a UPS folyamatos globális növekedési és befektetési stratégiájának.

A felvásárlás tovább erősíti a UPS szaktudását és elérhetőségét az európai egészségügyben, ahol a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja a gyógyszeripar, a biotechnológia és az orvostechnikai eszközöket gyártó iparágakban tevékenykedő ügyfelei számára, az egyre fontosabbá váló közép- és kelet-európai piacokon.

A UPS a 2013-as év második negyedévében tervezi végrehajtani a tranzakciót, a szokványos jóváhagyási feltételek teljesülésének függvényében. Vállalati politikája értelmében a megállapodás részleteit nem fedi fel.

A CEMELOG Budapesthez közeli telephelyéről 14 éve kínál közép-és kelet-európai piacokon tevékenykedő ügyfelei számára személyre szabott egészségügyi logisztikai megoldásokat. A CEMELOG erős regionális hálózattal, korszerű raktározási rendszerekkel, teljes körű minőségbiztosítási szolgáltatásokkal és tapasztalt munkaerővel dolgozik. A vállalat az egészségügy területén dolgozó partnereinek segít abban, hogy maximalizálni tudják ellátási láncuk hatékonyságát, meg tudjanak felelni a jogszabályi követelményeknek, és termékeiket megbízhatóan és biztonságosan tudják kiszállítani.

„Ez az akvizíció folytatása az üzleti egységeinken átívelő folyamatos növekedési stratégiánknak és kulcsfontosságú régiót fed le tervezett páneurópai hálózatunkban.
Lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív megoldásokat hozzunk létre ügyfeleink számára, akik befolyással bírnak a UPS globális hálózatára.” – mondta Scott Davis, a UPS elnök-vezérigazgatója. „A CEMELOG megvásárlásával kiváló pozícióba kerültünk ahhoz, hogy kielégíthessük a kulcsfontosságú régióban tevékenykedő egészségügyi cégek igényeit, akik igyekeznek regionális logisztikai operációt létrehozni hatékonyságuk növelése érdekében.”

„Hatalmas fejlődés ez vállalatunk számára.” – mondta Magyari Éva, a CEMELOG vezérigazgatója. “Az eladás dolgozóink és ügyfeleink legjobb érdekét szolgálja, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakozzunk a világ egyik vezető márkájához, a világ egyik vezető egészségügyi logisztikai cégéhez.”

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes