Új gyártócsarnok Vecsésen

Új, 713 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővítette telephelyét, valamint növelte korábbi üzemcsarnokának kapacitását a műanyag- és gumiipari öntőformák gyártásával foglalkozó Kvantex Kft. A vecsési vállalkozás összesen mintegy 114 millió forint értékű projektje 40 százalékos, csaknem 46 millió forintos uniós támogatással valósult meg.

Telephely3Új, 713 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővítette kapacitását a műanyag és gumiipari öntőformák gyártásával foglalkozó Kvantex Kft. –nyilatkozta a társaság ügyvezetője. Szabó Sándorné hozzátette, emellett a cég átalakította a vállalkozás korábbi épületének egy részét (32 fős női öltöző és 40 fős étkező).

Az összesen 114 millió forintos beruházást az Európai Unió 40 százalékkal, 45.790.808 forinttal támogatta a KMOP-1.5.3/C-11-2011-0019 kódjelű pályázat alapján.

A cég a beruházással nemcsak növelte kapacitását, a telephelybővítéssel párhuzamosan lezajlott technológiai korszerűsítéssel javította is a vállalat termékeinek minőségét és csökkentette a gyártáshoz felhasznált energiát.

A bővített termelés új munkavállalók felvételét is szükségessé teszi. Tíz új munkatárs érkezik a céghez, akiket a Kvantex a frissen kialakított gyártóbázison foglalkoztat.

Forrás: Gold Communications

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes