Új gazdasági ügyvezető igazgató a hatvani Bosch gyárban

Német szakemberrel erősít a Bosch hatvani gyára, Volker Schillinget nevezték ki gazdasági ügyvezető igazgatónak.

A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatói posztját 2011. augusztus 1-től, Volker Schilling látja el. A 47 éves vezető, aki közel 20 éve dolgozik a Bosch vállalatcsoportnál, a Bosch németországi vállalati központjából érkezett Hatvanba, a Bosch legnagyobb autóelektronikai gyárába. Volker Schilling vállalati fúziók és akvizíciók tervezésével, irányításával, logisztikával és pénzügyi tervezéssel is foglalkozott; 2008 óta a vállalati kontrolling és stratégiai tervezés felelőse volt olyan új üzleti területeken, mint a napenergia és az orvostechnológia, továbbá az autós multimédia és a kormányrendszerek.

Volker Schilling
Volker Schilling legfőbb célkitűzése a vásárlói szükségletek példamutató kielégítése, és a vállalat értékeivel való azonosulás mellett, hogy gyárigazgatóként átfogó stratégiai keretrendszert biztosítson, és világos útmutatást nyújtson ennek operatív megvalósításához.

Az új ügyvezető hangsúlyozta, hogy munkája során a Bosch gyáraival és nemzetközi vásárlóival való üzleti együttműködés és az elnökséggel folytatott több éves stratégiai tervezés terén szerzett tapasztalatai nyújtják magyarországi munkájának egyik legfontosabb alapját.
Az új gazdasági ügyvezető mellett, a hatvani Bosch gyár műszaki ügyvezető igazgatói pozícióját Roger Seemeyer tölti be.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes