Átvilágítás a GYSEV-nél

Átvilágítás kezdődött a GYSEV-nél. Az új vezérigazgató, Dávid Ilona szerint komoly fejlődési lehetőségekkel rendelkezik a vasúttársaság – írja a Kisalföld.hu.

Dávid Ilona személyében bő egy hónapja új vezérigazgató áll a GYSEV Zrt. élén. Az első hetek tapasztalatairól a cégvezető elmondta: az elmúlt időszakban lezajlott az átadás-átvétel folyamata. Ebből kiindulva kezdődött el egy átvilágítási folyamat. Ennek elsődleges célja feltárni azokat a történéseket, amelyek meghatározták és befolyásolták az elmúlt időszak gazdálkodását, s hatással lehetnek a jövőre is. Ugyanakkor egy ilyen típusú munka kitűnő lehetőség arra, hogy azonnal és közvetlenül lehessen megismerni a társaság speciális működési folyamatait.

Hozzátette: a vasút világa nem idegen a számára: korábban a MÁV Zrt. számviteli vezetőjeként sikerült és szükséges is volt betekintést nyernie a teljes körű, vasúthoz kapcsolódó eljárásrendekbe.

A közösségi személyszállítás területén alapvetően az állam által szerződéses viszonyban támogatott társaságok versenyeztetését kell megszüntetni – hangsúlyozta Dávid Ilona. – A közösségi közlekedés szolgáltatásainak összehangolása is kívánatos lenne. Egységes kormányzati vélemény: a közszolgálati vasúti közlekedést előtérbe lehet helyezni, hogy az megfeleljen a jogos elvárásoknak. A GYSEV Zrt. szerződéses és együttműködési viszonyban áll a magyar és az osztrák kormányzattal, s maradéktalanul ellátja azokat a feladatokat, amelyeket az elvárások tartalmaznak.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes