Tudják, mit hoz a jövő

Mai Piac Jövőkép 2010 Konferencia

A kereskedelem holnaputánja – varázsgömb helyett nemzetközi szaktekintélyek

Gazdasági válság, világméretű átrendeződés, globális klímaváltozás, szokatlan demográfiai trendek, megállíthatatlan technológiai fejlődés – olyan kihívások ezek, melyek alapjaiban új gondolkozásmódot követelnek. Sokan mennek a kitaposott úton, de nem lehetünk biztosak benne, hogy a régi ösvény célba vezet. Itt az idő az irányváltásra! Csak az lehet sikeres, aki tudja, mit hoz a holnap, és kellő rugalmassággal képes a megújulásra. De elképzelhető, hogy az átütő győzelemhez még ez is kevés. A valódi éllovasok azok közül kerülnek ki, akik a többieknél távolabb látnak és mindig versenytársaik előtt járnak egy lépéssel.

A Mai Piac Jövőkép 2010 Konferencia ezt az egy lépés előnyt kínálja. A résztvevők nemzetközi és hazai szaktekintélyek előadásain, vitáin keresztül ismerhetik meg az FMCG-piac és -kereskedelem holnaputánját.

Prof. Prof. E. h. (Rus) Dr. Bernd Hallier az EHI Retail Institute GmbH – Európai Kereskedelmi Intézet nemzetközi kapcsolatokért felelős ügyvezetője, Matthew Stych, a Planet Retail kutatási igazgatója, vagy Hermann Sievers, a Sievers Marken + Konzeptberatung tulajdonosa mellett csaknem 30 neves hazai szakember tart előadást, vitázik a kerekasztalok körül. Főbb témák: Az európai kereskedelem fejlődési irányai; Diszkontok térnyerése: lemondunk a széles választékról?; A kereskedelem visszafoglalja a belvárosokat?; Hogyan harmonizálhatóak a gyártók, a kereskedők és a fogyasztók érdekei?; Az alapanyagtól a fogyasztó asztaláig: fenntartható fejlődés az ellátási lánc öt pontján; Felejtsük el, amit eddig tudtunk a fogyasztókról?; Hogyan küzdött meg az Edeka-csoport versenytársaival a termékkínálat rugalmas alakításával stb.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes