Tranzakció a Budakeszi Ipari Parkban

A DTZ közreműködésével sikeres eladási tranzakció jött létre a Budakeszi Ipari Parkban. A vevő a Mewa Magyarország Kft., akik egy 2.750 m2-es telken található újépítésű raktár- és irodakomplexumra kötöttek adásvételi szerződést.

A MEWA Európa egyik vezető textilszerviz-vállalata, és korszerű, környezetbarát szolgáltatás-rendszerben komplett ellátást kínál ipari textíliákkal, professzionális munka- és védőruházattal, több utas tisztítókendőkkel, belépőszőnyegekkel és mosdóhigiéniai cikkekkel, amely kiegészül kiváló minőségű munkavédelmi és ipari szükségleteket kielégítő kereskedelmi cikkekkel.

Hosszú keresési folyamat eredményeként sikerült a cégnek a korábbi, bérelt telephelyét egy korszerű, saját tulajdonú ingatlanra cserélni, amelyet cégközpontként, illetve raktározási és csomagolási tevékenységre fognak használni. A 2009 márciusában elkészült épület közvetlen a Budaörsi út mellett kialakított új ipari parkban található. A kétszintes irodából és hozzá kapcsolódó egyterű raktárcsarnokból álló ingatlan összesen 830 m² alapterületű. A Mewa Magyarország Kft. 2010 nyarán veszi birtokba új telephelyét. Az eladót a tárgyalások során a DTZ képviselte.

Forrás: DTZ

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes