Teljes digitális gyártási rendszer – hatékony logisztikai tervezés, elemzés és optimalizálás (x)

Napjainkban a globalizációt kísérve a logisztikai folyamatok is egyre komplexebbé válnak. Egy rosszul megtervezett gyárelrendezés, a nem megfelelő anyagáramlás, a helytelen raktározás vagy anyagmozgatás, egy rosszul meghozott átalakítási döntés rendkívül magas költségeket idézhet elő. Az optimális tervezésben segítenek a Siemens PLM Software Tecnomatix termékcsaládjának megfelelő szoftverei.

A gazdasági szereplők versenyképességét, a termelő és gyártó cégek hatékonyságát számos piaci tényező befolyásolja. Az eredményes működés és a versenyképesség fenntartásának alapvető feltétele a hatékony döntéstámogató informatikai eszközök használata. A globális piaci verseny világában a sikeres termelő és gyártó cégek digitális gyártási technológiákat alkalmaznak a gyártási folyamataik tervezésére, optimalizálására. Korunk vezető gyártóinak sikere abban rejlik, hogy a teljes termékéletciklus során digitális gyártási eszközöket vetnek be, mivel tisztában vannak azzal, hogy az innovatív termékek gazdasági sikere nagymértékben múlik a gyártási műveletek megfelelő kialakításán, a termelési logisztika hatékonyságán és a gyorsaságon. Ez az oka annak, hogy világszerte a piacvezető gyártók széles körben alkalmazzák a Siemens PLM Software Tecnomatix termékcsaládjának szoftvereit termelékenységük növelésére, költségeik csökkentésére, valamint termelési erőforrásaik optimalizálására.

A cikk részletei –>

- gyartastrend.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes