Több mint egymilliárd dolláros üzlet az ingatlanpiacon

A ProLogis sajtóközleményben tudatta, hogy mintegy 1.02 milliárd dollárért (200 milliárd forint) adja el a Blackstone Real Estate Advisors leányvállalatainak az észak-amerikai ipari ingatlan portfóliójukat, kisebbségi tulajdonrészüket egy szállodában, valamint a ProLogis három ingatlanalapban való részesedését.


November 4-én ismételten megrendezésre kerül az ország legnagyobb ingatlanos konferenciája. Vegyen részt Ön is a legnagyobbak találkozóján.

A cég észak-amerikai portfóliója mintegy 180 ipari ingatlant, a Hilton New Orleans Riverside-ban lévő kisebbségi tulajdonrészt, valamint a ProLogis North American VI – VIII ingatlanalapokban meglévő 20%-os részesedést tartalmazza.

Az átlagosan 23 éves épületeket magában foglaló ipari ingatlan portfóliója jelenleg 95.6%-os kihasználtságon üzemel, és általánosságban 34 hónapos bérleti szerződésekkel rendelkezik. A teljes vételárból körülbelül 910 millió dollárt ez a portfólió tett ki.

A hotelben meglévő 25%-os kisebbségi részesedés mintegy 100 millió dollárt ér a teljes vételáron belül. A fennmaradó részt a már említett alapokban lévő 20%-os tulajdoni hányad értékesítése adja, mely alapoknak 11 országban mintegy 75 ingatlan van a birtokukban.

Forrás: portfolio.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes