Átadták az Üllő Airport Logisztikai Központ második ütemét

A logisztikai központokat és üzleti parkokat fejlesztő és kezelő globális ingatlancsoport, a Goodman átadta az Üllő Airport Logisztikai Központ második ütemét.

A 16 000 négyzetméter raktár- és 1 000 négyzetméter irodaterületet az Oriflame Hungary Kft. igényeinek megfelelően alakították ki. A minőségi kozmetikumokat gyártó svéd cég hazai leányvállalata közép-európai elosztó központját telepíti az új létesítménybe, mintegy 200 új munkahelyet teremtve.
A második ütem építése idén februárban kezdődött. A generálkivitelezői feladatokat a magyarországi Market Építő Zrt. látta el. Az üllői bázis első két befejezett létesítménye a teljes, 155 000 négyzetméternyi fejlesztési potenciál közel egyharmadát teszi ki. A Goodman a hazai logisztikai piacon sikeres speciális, úgynevezett built-to-suit megoldásaival.

A Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ Üllőn, a budapesti agglomeráció leggyorsabban fejlődő kereskedelmi és logisztikai csomópontjában helyezkedik el. Mindössze 5 kilométerre található a ferihegyi repülőtér, a legközelebbi vasúti terminál pedig csupán 800 méterre. Az M0 körgyűrű és a közvetlen közelben lévő M4 autópálya kiváló közlekedési kapcsolatot biztosít a főváros és az ország távolabbi területei felé. E kiváló elhelyezkedés hazánk és a környező országok között is hatékony disztribúciót tesz lehetővé.

Az első ütemhez hasonlóan a most átadott raktár is teljes mértékben a leendő bérlő, az Oriflame Hungary Kft. igényeinek megfelelően épült. A cég számára létfontosságú a gyors és pontos disztribúció, mivel közvetlenül ebből a létesítményből szolgálja ki szépségtanácsadóit. A magas színvonalú szolgáltatás érdekében az Oriflame az ország legnagyobb, úgynevezett Pick by Light, komissiózást segítő rendszerét működteti az új létesítményben. A cég új elosztó központja mintegy 200 új munkahelyet teremt.
“Térségbeli növekedésünk okán egy olyan modern és igényeinkre szabott raktárra volt szükségünk, amelyet új regionális elosztó központként működtethetünk. Számos helyszín szemügyre vétele után döntöttünk a Goodman logisztikai parkja mellett, mivel a kitűnő elhelyezkedés mellett az igényeinknek megfelelő és versenyképes megoldást kínált. Az építkezés gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, fél év alatt elkészült az új létesítmény” – mondta Szuchy Csaba, az Oriflame Hungary Kft. régiós logisztikai központjának vezetője.

“Büszkék vagyunk, hogy ismét egy nagynevű, nemzetközileg elismert vállalatot köszönthetünk üllői központunk bérlőjeként. Átgondolt fejlesztési stratégiánk révén nehéz időkben is ki tudjuk elégíteni bérlőink igényeit, egyedi kívánalmaiknak megfelelő, testre szabott megoldásokkal. Azért küzdünk, hogy megfeleljünk partnereink elvárásainak, és a jelek szerint jó úton haladunk” – mondta Török Zsombor, a Goodman Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelős regionális igazgatója.
Az Üllő Airport Logisztikai Központ első, 27 000 négyzetméteres ütemét 2009-ben adták át a német Rossmann drogérialánc hazai leányvállalata számára.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes