Szokatlan játék és 1 millió forintos nyeremény

A logisztikai szakembereket játékosan megmozgató akciót szervez az Adversum logisztikai tanácsadó cég a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság november közepén megrendezendő éves kongresszusán. A játék fődíja egy 1 millió forint értékű logisztikai tanácsadás, ezen kívül több értékes nyeremény kisorsolásra kerül a résztvevők között.

Az évente megrendezett, a logisztikai szakma egyik legrangosabb eseményének számító rendezvényen több kiállító cég összefogása alapján valósul meg az „Adversum túra” elnevezésű játék. Az ötletgazda Adversumon kívül a résztvevő cégek között szerepel az Agility Logistics, a Régens Zrt., a Sourcing Hungary, az SSI Schäfer és a TimoCom.

A játék résztvevőinek logisztikai tudásukat is fel kell majd használniuk, de logikus gondolkodással mindenki számára megoldható, egyszerű feladatról lesz szó. Erdős Szilveszter, az Adversum marketingvezetője annyit árult el a játék részleteivel kapcsolatban, hogy a résztvevő kiállító cégek standjai kulcsfontosságú szerepet játszanak majd. További részleteket a kiállításon, a résztvevő cégek standjainál lehet megtudni.

Holics Szilvia, az MLBKT kommunikációs és marketingvezetője elmondta, "Fontosnak tartjuk, hogy a játékosság is szerepet kapjon egy egyébként szakmailag igen nívós rendezvényen. Az Adversum játéka segítségével oldottabbá válik a hangulat és csökken a távolság a résztvevők és a kiállítók között."

 

forrás: mlbkt.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes