Szállítmányozási konferencia, tizedszer

Ha november, akkor konferencia – szokták volt emlegetni a hazai szállítmányozók. Bár kiadónk rendezvény-naptárában már számos más szakmai konferencia is szerepel, a novemberi speditőr napok az egyik legsikeresebb vállalkozásunk. Rendezvényeink szaklapjainkhoz kötődnek, így mindegyik konferenciánk egyben szakmai találkozó is. A sikeres vasúti konferenciát a novemberi szállítmányozási, illetve közlekedési konferencia követi.

Friedrich Macher és Francesco Parisi az idei díszvendég. Az idei, jubileumi szállítmányozási konferencián ismét több rangos előadót hallhatunk. Szakmai partnerünk, az MSZSZ jóvoltából itt lesz Francesco Parisi, a FIATA európai alelnöke, aki egyúttal a 20 éves szállítmányozási szövetséget is köszönteni fogja. Főszponzorunk, a MÁV Cargo Group tulajdonosát Friedrich Macher, az RCA vezérigazgatója képviseli.
Válság után, válság előtt? – ez lesz az idei középponti téma. Az európai és hazai trendek függvényében fogják elemezni a jelenlegi helyzetet az előadók. Kautz István, az MSZSZ elnöke a konferencia fővédnöke, ő az elmúlt két évtized összefoglalására vállalkozik. Mester Zoltán, az NFGM szakállamtitkára a logisztikai kormányprogramról tart előadást a konferencia első napján. Horváth Zsolt Csabát, Kovács Imrét, Szalma Botondot, Torda Csabát és Varga Zoltánt is az előadók között üdvözölhetjük.

További részletek->
- magyarkozlekedes.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes