Szellemlakóparkot vesz a Mercedes?

Felvásárolhat egy már megépült lakóparkot Kiskunfélegyházán, és egy teljesen újat húz fel Kecskeméten a Mercedes a 2012-ben elkészülő üzemében dolgozók számára – számolt be a Délmagyarország. A lakópark különlegessége, hogy az ott lévő 56 lakásba csak néhányan költöztek be.

Még 2007-ben épült meg Kiskunfélegyháza északi határában, a Kis szegedi úton a 25 épületből álló Gyémánt Lakópark. Hiába kínált azonban csendes, nyugodt környezetet, a frissen leaszfaltozott útnak köszönhetően kitűnő kapcsolatot Kecskemét és az M5-ös autópálya felé, a lakások nem találtak gazdára. Csak néhányba költöztek be.
Jelenleg leginkább egy szellemvárosra hasonlít a lakópark. A négy eredetileg kialakított utcácska közül három le van zárva, bejáratuknál „magánút” tábla. Az alig 20 kilométerrel távolabb építkező Mercedes azonban felvette a kapcsolatot a lakóparkot birtokló Bedus Kft.-vel. Ezt megerősítette a lakópark tulajdonosával, de az ügy egyelőre nem lezárt, így a Mercedes nem nyilatkozott.
Eközben Kecskemét nyugati részén, Alsószéktó városrészen, az M5-ös autópályától mintegy 4-5, a leendő autógyártól alig 15 percre már megkezdődött a Mercedes lakóparkjának építése. Itt 50 családi ház épül. A munkálatok március végén kezdődtek el és a tervek szerint még az idén birtokukba vehetik a lakók az épületeket.

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes