Szélesebb körű szállítmányozási szolgáltatások a UPS-től

Horvátország uniós csatlakozásával a UPS is bejelentette az országba és az országból választható szolgáltatásainak bővítését. Ezzel a vállalat egységes szállítmányozási portfóliót hozott létre a 28 EU-tagállamban.

Az új szállítmányozási lehetőségek és egyéb bővített szolgáltatások bevezetésével a UPS rugalmasabb lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy Horvátországból és Horvátországba szánt küldeményeik kapcsán megtalálják a szükséges egyensúlyt a költségek és a gyorsaság között. Az új portfólióval a vállalat hatékony hozzáférést biztosít a világpiacokhoz. A kereskedelmi korlátozások megszüntetésével, a folyamatok standardizálásával, a Horvátország, illetve más EU-országok közötti szállítmányok könnyebben feldolgozhatóak lettek, és megszűnt a kiegészítő dokumentáció szükségessége.

Az EU országokból érkező expressz szállítmányok – így Magyarországról küldve is – immár egy üzletnap alatt elérhetik a horvát címeket. A kevésbé sürgős szállítmányok esetében az ügyfelek mostantól a megbízható és gazdaságos, napspecifikus opciót is választhatják a UPS StandardTM-del. A fuvaroztatók folyamatosan nagyobb kontrollt is gyakorolhatnak szállítmányaik felett. A szolgáltatások között megtalálható a bővített UPS ReturnsTM, hogy az ügyfelek könnyebben kezelhessék a visszáru logisztikáját; ahogy a UPS Collect-on-Delivery (COD) bevezetése is – amely szolgáltatás lehetővé teszi a csomag ellenértékének a kiszállításkor való megfizetését, csökkentve a fuvaroztató cash flow kockázatának növekedését.

A Horvátországból küldött termékek esetében ezentúl bármely EU-országba elérhető a UPS Standard szolgáltatás. Ez kiegészíti a már eddig is rendelkezésre álló UPS ExpressTM szolgáltatást, az új kombináció így átfogó lehetőséget kínál a horvát fuvaroztatók számára, ezáltal megtalálhatják a megfelelő egyensúlyt a gyorsaság és a gazdaságosság között.

forrás: logportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes