Szarvas-interjú a Magyar Közlekedésben

Szarvas Ferenc másfél éve áll a MÁV Csoport élén. A 48 éves elnök-vezérigazgató a pénzügyi világból érkezett. A múlt évi kinevezése előtt az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatójaként dolgozott. De van közlekedési múltja is, hiszen az első Orbán-kormány idején tagja, illetve elnöke volt a Malév igazgatóságának. Ez is közrejátszhatott abban, hogy a miniszter felkérte a MÁV első számú vezetőjének. Az interjú a jövő héten megjelenő, ún. karácsonyi Magyar Közlekedésben lesz olvasható.

Szarvas Ferenc hosszas mérlegelés után vállalta a feladatot, és ezt mintegy folytatva, hivatalba lépését követően – úgymond érteni akarta a MÁV világát. Nem a részleteket – azokat megtartotta a szakembereknek –, hanem az alapösszefüggésekkel akart tisztába lenni. Elődeitől eltérően még vasúti kerekasztal-konferenciát is összehívott. Az ismerkedést, a szemlélődést követte az átalakulás időszaka. Közben november első hetében olyan személyi döntéseket hozott, ami határozott és eltökélt elnök-vezérigazgató benyomását keltette mindannyiunkban. Erről, eddigi benyomásairól, elképzeléseiről és terveiről Kiss Pálnak, főszerkesztőnknek nyilatkozott. Ez az első, közlekedési szaklapnak adott ún. nagyinterjú hivatalba lépése óta.

Forrás: Magyarközlekedés

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes