Szakértők segítenek a szoftverbörzén – A virtuális kiállításon ingyenes az informatikai szaktanácsadás

Neves szakértőkkel találkozhatnak a látogatók az 1. Magyar Virtuális Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon, akik ingyenes szaktanácsadást nyújtanak az informatikai megoldások iránt érdeklődő vállalati döntéshozók számára.

Az idén virtuális módon feléledő Szoftverbörze alatt ingyenes szaktanácsadást kaphatnak azok a cégvezetők és menedzserek, akik informatikai kérdésekben kívánnak tájékozódni. A kiállításon szereplő neves szakértők sokféle kérdésben nyújtanak segítséget, az előadások a szoftverek közötti választástól a felhasználóbarát honlap fejlesztéséig számos témakört érintenek. A rendezvény látogatása díjmentes, és mivel a kiállítást idén virtuális formában rendezik meg, az előadások követéséhez mindössze internetelérésre lesz szükség.

A Szoftverbörze szervezői elismert szakértőket kértek fel az előadások tartására. A felhasználóbarát honlapok fejlesztéséről például Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) ügyvezető elnöke tart előadást, míg a komplex munkafolyamatokra és a csoportmunkára kínált szoftveres megoldásokról Perhiniák Márton, a Trans-Europe Consulting Kft. ADOBE szakértője beszél. A vállalatirányítási szoftverek bevezetésének sikeres lebonyolításához független szakértőként Kulcsár Alexandra, az Optimum4 Kft. ügyvezető igazgatója ad tanácsokat. A HR szoftverek közötti választásban Polyák György, a személyzeti szolgáltatásokat nyújtó VPS Group Kft. ügyvezető igazgatója segít az érdeklődőknek.

A két utóbbi szakértőnek az érdeklődők a kiállítás teljes ideje alatt feltehetik kérdéseiket chaten vagy videobeszélgetésen. A március 17-19-én megrendezésre kerülő kiállítás programja még folyamatosan bővül, az újabb előadásokról a www.szoftverborze.hu/eloadasok oldalon lehet tájékozódni.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes