Sikeres első negyedév

ProLogis több mint 90 000 négyzetméter raktárterület bérléséről szóló megállapodást kötött 2010. január 1. és március 31. között, amely 41 000 négyzetméternyi újonnan kibérelt területet tartalmaz.

A ProLogis stratégiai, és kiváló minőségű BTS lehetőségei központi szerepet játszanak a Csehországban, és az egész CEE régióban elért sikerekben.

mondta Mario Sander, a ProLogis csehországi és szlovákiai képviselője.

A ProLogis jelentős földterület portfolióval rendelkezik, és alkalmazkodni tudunk ügyfeleink összes specifikus igényéhez és időkeretéhez. Ezen túl, összes ügyfelünk számíthat teljes figyelmünkre és törekvésünkre, hogy a legmegbízhatóbb és legrugalmasabb szolgáltatásokat nyújtsuk neki. E tényezők mindegyike nélkülözhetetlen volt a sikeres első negyedévhez, amelyben 90 000 négyzetmétert adtunk bérbe Csehországban, és amely az egész országban bérbe adott 158 000 négyzetméter 57 százaléka.

Az év első negyedévében a legtöbb ProLogis tevékenység Pilsen-ben, illetve a Prága környéki területeken található ProLogis logisztikai központokban történt.

A ProLogis csehországi portfoliója, hat disztribúciós park huszonhat épületében, körülbelül 600 000 négyzetméter iroda- és raktárterületet foglal magában. 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes