Árvízkárosultakat segít a DBH Group Felsőzsolcán

Tárolókapacitás biztosításával árvízkárosultakon segít a DBH Group Felsőzsolcán. Az idén márciusban átadott 3200 négyzetméteres szolgáltatott ipari létesítményben, a DBH Innovációs és Ipari Központban jótékony célra biztosít tároló helyet a holland-magyar cégcsoport.

Felsőzsolca

Több tonna tartós élelmiszer és ruhanemű tárolásában segédkezik az ipari létesítményt üzemeltető cégcsoport. Az üzemcsarnokban összegyűjtött segélyáru elosztásában a 20 éves Magyar Máltai Szeretetszolgálat működik közre. "Fontosnak tartjuk, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel támogatást nyújtsunk a bajba jutottaknak. Remélhetőleg, a nemrégiben átadott szolgáltatott ipari létesítményünk, ha átmenetileg is, de hathatós segítséget nyújt majd a felsőzsolcai lakosoknak az árvíz utáni újrakezdésben", mondta el dr. Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatója.

Felsőzsolca városának 80 százaléka került víz alá, szinte minden önkormányzati ingatlant érintett az árvíz, így leszűkültek a tároló kapacitásaink – mondta Németh Csaba, a felsőzsolcai Városháza szóvivője. "A városban érkező karitatív szállítmányok elhelyezése gondot okoz, így nagy segítséget jelent a DBH Innovációs és Ipari Központban ingyenesen igénybe vehető nagy területű raktár megnyitása. Az oda érkező tartós élelmiszer szállítmányokat az önkénteseink napokon belül egységcsomagokba pakolják, amiket a Máltai Szeretetszolgálat oszt szét a rászorulók között. Köszönjük a cégcsoport dolgozóinak magán felajánlásait, a ruhák, tisztítószerek is ideiglenesen itt kerültek elhelyezésre" – tette hozzá Németh Csaba.

Az üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzletmodelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), valamint az erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, üzleti adminisztráció és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít hazai és nemzetközi kis- és középvállalatoknak. A cégcsoport 2008 novemberében az európai pénzügyi befektetési piacon szerzett tapasztalatokra alapozva hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Rt.-t. A DBH Group rotterdami, budapesti, debreceni, valamint kassai és bukaresti irodájának szoros együttműködése révén számos befektetést hajtott végre az országban és régiónkban.

Forrás: epulettar.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes